2014. február 22.

Unforgettable; Chapter; 34th

Hi, guys!

Nos, a szavazás hivatalosan is lezárva, és 108 szavazattal, azaz 94%-kal győztek azok, akik arra voksoltak, hogy igen is, legyen második évad. A Forgetting nemsokára életbe lép, mert kb. az Unforgettable 40 részes lesz, ami azt jelenti, hogy nemsokára vége, és hogy nemsokára kezdődik az új évad. Amúgy ha nem szerettétek volna a Forgetting-et, akkor olyan 60 részes lett volna az Unf(:

Továbbá aki esetleg az előző postot nem látta volna, ITT van a második évad trailere.

Have a nice day!xx

Gwendolyn O'Donell
Hamar megbántam, hogy ellent mondtam Harrynek, hisz a zuhany alatti pár percben a lábaim között lévő terület igen csak ki volt éhezve. Vágyakozó bizsergést éreztem folytonosan az ölembe, miközben arra gondoltam, ahogy a nyála a melleimre csepegett, és ahogy azokat nyalta, de a szívem össze szorult, látván magam előtt az arckifejezését, mikor elmondtam neki, hogy mi is történt pár évvel ezelőtt.

Tudtam, hogy ha tehetné, visszatekerné az időt, és meg sem történtté tette volna az egészet.

Észre se vettem, hogy bejött valaki, míg nem húzódott ki a zuhany kabin függönye, s nem lépett be Punk egy szál boxeralsóba. Gyors sikítás hagyta el a számat, majd próbáltam takarni az alkarommal, amit takarni kell. Hazz megforgatta a szemeit, kilépett, benyújtotta a fehérneműimet, majd miután felvettem őket, visszajött mellém.

- Mit keresel itt? - Csattantam fel.

- Kényeztetni akarom a barátnőmet - Felelte úgy, mint ha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga.

A lélegzetem a torkomban akadt, hirtelen túl meleg lett a kicsi helyiségbe. Ajkaim szétnyíltak, Harry nem szakította meg a szemkontaktust, miközben gyengéden a falnak nyomott. Halkan szisszentem, a csempe igen hideg volt, de pár másodperc alatt viszonylag fel is melegedett.

Figyeltem, mit fog tenni, kíváncsian vártam, hogy milyen pózba képzelte el az egészet. A bugyim a víztől amúgy is nedves volt, de csak rátett egy lapáttal a gondolat, hogy Harry mit tervez velem csinálni.

- Ezt vedd le - Utasított a bugyimra mutatva.

Leguggolt elém, majd felnézett rám, nem tudta, hogy eljutott-e a tudatomig, amit mondott, ezért megismételte, én pedig tétovázva, de levettem, és kihajítottam a kabinból. H a kezével szétfeszítette a lábaimat, majd felvett a nyakába, a lábszáram a hátán lógott le, miközben a feje a lábaim között volt, pont ott.

Felkiáltottam, mikor hirtelen megnyalta a központot, nyelvével körkörösen mozgott ki és be, minden mozdulattól vonaglottam. Ajkaim szétnyíltak, levegő után kapkodtam, s a vizet egy kicsit hidegebbre állítottam, mert melegem volt, a hűvös víz a vádlimat, illetve Harry hátát csapkodta. Nem tudtam egyenletessé kontrollálni a lélegzetemet, hangosan ziháltam, szívverésem a fülembe dobogott, s nem kizárt, hogy Punk is meghallotta, hisz felnézett rám, majd letett a nyakából. Fölém tornyosult, szemeim kitágultak, ahogy hatalmas kezei a boxerén kényeztette keresztül magát, s hangos nyöszörgés szökött ki telt ajkai közül. Rózsaszín nyelvét kidugta, majd végigízlelte ajkait, s arról áradozott, hogy milyen finom vagyok.

Átható pillantást vetett a melleimre. - Olyan szépek. Egyszer majd szeretnélek mellbe baszni.

Szent szar.


Álltam ott, mint egy idióta, és arra vártam, hogy Harry elégedett mosolya lefagyjon a képéről, és hogy csináljon valamit, mert eléggé kiéhezettnek éreztem magam.


- Ó, Kérlek.


Türelmetlen, dacos gyereknek éreztem magam, aki egy játékért hisztizik, amit még nem kaphat meg. Hazz élvezte a helyzetet, kellőképpen kihasználta, hogy sebezhető vagyok, hisz csak tovább és tovább ingerelt, én pedig egyre és egyre idegesebb, türelmetlenebb lettem.


A fülemhez hajolt, megpuszilta a tövét. Harry folytatta ajkainak vándorútját le az arcom mentén, a nyakam és az állam találkozásától le a nyakamra, majd vissza.

- Azt akarom, hogy felejthetetlen élményed legyen, cica - Suttogta mély, szexy hangon a fülembe.

Nem hiszem, hogy valaha el tudnám felejteni, talán nem is akarom.

Elhúzódott tőlem, majd rám mosolygott. - Kényeztesd magad!

Nagy szemekkel néztem rá, ő pedig őszintén mosolyogva -megrémiszt, hogy minek örül igazán- bólogatott, göndör fürtjei le-fel mozogtak fejével együtt. Remegő kezekkel értem magamhoz, belenyögtem a másodperces pillanatba, de nem mertem folytatni.

- Gyerünk.

Az ajkaimra harapva súroltam kezemmel az érzékeny felületet, miközben Harry egy pillanatra sem vette le zölden izzó szemeit a nemi szervemről. Feltűnt, hogy gyakran játszik saját magával, én pedig féltékeny lettem a jobb kezére, amitől egyből pír szökött fel az arcomra. Azt hiszem, H kellőképpen összemocskolta a fantáziámat, már egy pillantással ezer és egy intim dolog jár az eszembe, egy mozdulatról nem is beszélve.

- Elég. Én jövök. - Vette el a kezemet, majd mellém helyezte.

Bal kezével a fejem mellett támaszkodott, míg a jobbal a középpontomat izgatta. Ujjait körkörösen mozgatta, míg nem egy határozott mozdulattal belém nem szöktek, nekem pedig fogalmam sem volt róla, hogy mit csináljak. A fejemet a mögöttem lévő falnak támasztva tártam szét az ajkaimat, majd szorosan hunytam le a szemeimet, miközben kiáltások skálái hagyták el a számat.

- Ne - A tarkómnál fogva lehajtotta a fejem. - Nézd. Azt akarom, hogy lásd.

A még mindig távoli orgazmus közeli élmény tört rám, én pedig meglepődötten nyögtem, mikor láttam, hogy Harry mit művel velem. Ujjai folyamatos, heves tempóban ki majd be túráztak bennem, nekem pedig a bejáratom olyan pontjait mutatta meg ezekkel a mozgásokkal, amiről sose gondoltam volna, hogy ott van.

Kétségbeesetten bújtam hozzá, s bár elsőnek tiltakozott, végül jobban belegondolt, és a bal kezével átkarolta a derekamat, a jobbal fojtatta a befejezetlen munkát. Sürgősen vágytam többre, és annál is többre, ajkakra, és egyéb más dolgokra, amik kielégíthetnek. Sürgősen vágytam Harryre.

- Élvezz el, béby - Suttogta a fülembe.

Ó...

Fejemet izmos, tetoválásokkal összefirkált mellkasába fúrtam, csípőm az ujja ritmusával együtt mozgott, s igyekeztem az ölemben feltörő gyönyörre koncentrálni. Édes, édes érzés volt, ahogyan ujjai bennem táncoltak, ahogy ajkaival a nyakamat szívta, harapdálta, én pedig kimerültem, a rám törő gyönyör kényszerített, hogy még jobban a barátomhoz bújjak, mint ha nem lehetnék elég közel hozzá. Vágytam a közelségére, s a hátam ívbe feszült, mikor az ujjai köré elmentem.

Fáradtan mosolyogva pillantott le rám, majd egy puszit nyomott kipirosodott orrom hegyére. Bágyadtan viszonoztam kedvességét, s hagytam, had vegye kezébe a tusfürdőmet, aminek egy kis tartalmát a kezébe nyomta. A fehér krémes anyag körkörösen csavarodott hatalmas tenyerébe, majd összedörzsölte azokat, így a vanília illatú krém elterült kezében. A derekamra helyezte egyik mancsát míg közelebb húzott magához, aztán simogatta vele a testem minden egyes porcikáját. A nyakamat, vállamat, kezeimet, mellkasomat, melleimet -a melltartó alá is benyúlt-, hasamat, derekamat, csípőmet, a combjaimat, a talpamhoz is leguggolt, aztán a lábaim között. Belerázkódtam az érintésbe, ugyan is az a pont még a szokásosnál is érzékenyebb volt eme emlékezetes menet után.

Kicsit arrébb húzott, így a víz sugara csak engem vett célba, s addig állított alatta, míg nem az összes habot le nem vitte rólam a már melegebb víz.

Nem tiltakoztam, mikor felkapott az ölébe afféle "menyasszony" stílusba, és miután elzárta a zuhanyrózsát, kilépett velem a párás fürdőbe. Gyorsan a mosdókagylóra dobott bugyimért nyúltam, s leugrottam Hazz öléből, míg felvettem. A reakciója egy vigyorgós szemforgatás volt.

- Menny ki, kérlek - Szívtam be az alsó ajkaimat.

- Miért? Szeretnék fogat mosni, meg ilyenek. - Ráncolta a szemöldökét.

- Pisilnem kell.

Éreztem, ahogy a pír felszökik az arcomba, mint ha eddig nem lettem volna elég piros. Harry jókedvűen nevetett, látszott, hogy szórakoztatja a szégyenlősségem, én pedig utáltam, hogy ilyen vagyok, de akkor sem fogok előtte wc-n ülni.

- Pisilhetsz előttem is - Vigyorgott. - Hihetetlen, hogy nem mered azok után, amit az előbb csináltunk.

Lesütött szemmel vártam, hogy múljon a szégyenlősségemnek jele, a pirosodás az arcomon, de ha minden igaz, csak jobban az lettem.

- Szia, Harry - Bólintottam, majd kifelé toltam az ajtón.

Nevetve tiltakozott, bár tudtam, hogy hagyta magát, mert normál esetben meg se bírtam volna mozdítani. Miután az ajtón kívül tudtam, leellenőriztem, hogy jól becsuktam-e az ajtót, és miután pisiltem, fogat mostam, és felvettem a kikészített fehérneműmet, illetve a ruhámat.

- Bejöhetek? - Kopogott Harry, én pedig kinyitottam neki az ajtót.

Szélesen vigyorgó fejével találtam magam szembe vele, majd arrébb húzódtam, hogy bejöhessen mellettem. A szennyes kosárhoz lépett, ahol a pizsamám pihent, és elvette a tetején pihenő bokaláncot, amit ma kaptam tőle. Elém lépett, aztán letérdelt lovagias stílusba, és a jobb lábamat a térdére helyezte, s a bokámra csatolta a vékony, medálokkal díszített láncot.

Felállt, majd a derekamnál fogva közelebb húzott magához. Ajkai a nyakamon lévő piros foltot erősítették, amit pár perce szerzett nekem a zuhanyzó alatt. Fájt, de kellemesen, és elviselhető volt, arról nem is beszélve, hogy szexy.

- Elélveztél? Én igen. - Suttogta a fülembe.

Aprót bólintottam, mire elmosolyodott. Keze a fenekemre csúszott, de én megmarkoltam a csukóját, és visszahelyeztem a derekamra. Sokszor volt olyan érzésem, hogy Harry jobban vonzódik a testemhez, mint hozzám, de aztán csinál valami hihetetlenül édes dolgot, és ezek a kételyek eltűnnek, mint ha sose lettek volna. Mint például a reggeli ajándékok.

Miután fogat mostam, néztem, ahogy ő is megtisztítja amúgy is hófehér fogait. Felvett egy Rolling Stones pólót, és hozzá egy fekete csőfarmert, amin volt pár koptatás, illetve szaggatás. Szerettem azokkal játszani, Harry mindig nevetett, mikor megcsikiztem a kilátszó, napbarnított bőrt a nadrágja alatt.

Miközben a mosdó felé hajolt, és kitisztította a száját, többször fordult felém, mosolygott, vagy éppen kacsintott egyet. Sokáig gondolkoztam azon, hogy hogyan lehetett az, hogy megkaptam egy ilyen kicseszett helyes pasit, de nem kaptam választ. Férfi létére a combjai iszonyat csinosak voltak a viszonylag szűk nadrágjában, és az alakja...A hasa karcsú volt, még is finoman kidolgozott, nem az a tipikus izompacsirta, de annak örülök is, hisz nekem nem tetszenek az olyanok. Kockái látszódni kívántak, pedig nem is erőlködött, hogy megmutassa őket. Izmos kezein végigfutottak a tetoválások, és eltűntek a pólójának az ujja mögött. Haja ide-oda mozgott, miközben a fejét mozgatta a fogmosás közben, és vigyázott az ajkaiban lévő piercingre, nehogy bele akadjon a fogkefe.

- Éhes vagyok. Mennyünk valamerre. - Mosolygott, majd kihúzott a hálószobába.

Felvettem a retro stílusú napszemüvegem, a telefonomat a zsebembe csúsztattam, aztán felvettem a fél cipőmet, és indultunk is ki. Hazz pilóta fazonú napszemcsit viselt, nekem pedig a lélegzetem is elállt.

- Amúgy hogy lehet az, hogy nem ismertek fel a rendőrök? - Néztem rá.

Elmosolyodott. - Még ide nem ért el a hír, hogy keresnek. Ezért repülünk ide-oda, mert nem lehet tudni, hogy mikor ér el ide, hogy felrobbantottuk a házat.

- Hova megyünk legközelebb?

- Párizsba.

Elvigyorodtam. Hűha! Elvisz a szerelem városába. Oké, legszívesebben fenékbe billenteném magam azért, mert örülök annak, hogy egy romantikus városba visz, de most tényleg örülök annak, hogy ez megtörténik.

- Kittyék is ott lesznek. Vagy is ott vannak. Mi este indulunk.

Mosolyom szélesebb lett. El is felejtettem, hogy mennyire hiányzik az a seggfej lány. Eszembe jutott, hogy csak neki szóltam, hogy eljöttem, és erről anya ugrott be. Biztosan nagyon aggódik.

- Este felhívom anyát, mielőtt indulunk. Valami vezetékes telefonról, mert tudom, hogy lenyomoztatná a telefonom, ha azzal hívnám. - Biggyesztettem le az ajkaimat.

- Már akartam mondani. Párizs után haza megyünk egy napra, és látnod kell anyukádat.

Kitágultak a szemeim. - Hogy mi van?! - Csattantam fel, majd megálltam. - Harry, ha találkozok vele, be fog zárni egy egész életre, és soha többet nem láthatlak!

Megragadta a csípőmet, majd hosszadalmas csókot nyomott az ajkaimra. Nyelvével végignyalt a számon, amiket szétnyitottam, ezzel megadva neki a beutalást. Idáig fel sem tűnt, hogy Harry milyen jól megtanított csókolózni, az elsőnél úgy csókolhattam, mint egy túl sok nyálat termelő láma.

- Megnyugodtál? - Ölelt át mosolyogva. - Már beszéltem vele. Háromszor. Az elsőnél totál kiakadt, és azt mondta, ha nem viszlek azonnal haza, amikor előkerülök, soha többé nem láthatlak. - Fájdalommal teli arccal pillantott le rám. - A másodiknál már nyugodtabb volt, szinte könyörgött, hogy vigyelek haza. Azt mondtam neki, hogy ismerlek már annyira téged, Gwen, hogy tudjam, meg fogod utálni, ha eltilt tőlem. Egyet értett velem, azt mondta, hogy ilyen vagy. A harmadiknál azt mondta, hogy csak látni akar, hogy minden rendben van-e, és hogy vigyelek haza egy napra, és ha akarsz, még tovább is jöhetsz majd velem.

Harrynek teljesen igaza volt, biztosan megutáltam volna anyát, ha megtiltja, hogy vele legyek. Hatalmas kő esett le a szívemről, ezek szerint anya benne van a dologba, bár csak azért, mert tudja, hogy ha nem lenne benne, akkor elveszítene, és száz százalék, hogy megint megszöknék.

Mosolyogva bújtam hozzá, majd kéz a kézben indultunk egy közeli kajálda felé.

- Jut eszembe, tizenegyre a tetkó szalonba kell lennünk, ha tényleg akarod.

9 megjegyzés:

  1. Hát ez wow kategóriás volt :D nagyon tetszett , iszonyat jól írsz :D nagyon de nagyon várom a folytatást :D
    xxVikk

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó lett. Hamar hozd a kövit! :)

    VálaszTörlés
  3. Hát ez eszméletlen jó volt :)) Nem rég találtam rá a blogodra de már az összes részt elolvastam :) Nagyon tetszik ahogyan írsz :) Már alig várom a folytatást! :*

    VálaszTörlés
  4. Annyit nevettem a rész olvasása közben... Ezek hülyék, esküszöm :D :D Nagyon tetszett ez a rész, nem tudom elképzelni, hogy hogyan fogsz ennek az évadnak szomorú részt csinálni :o Gondolom lesz egy "kisebb" veszekedés lassan :/ Alig várom a 2. évadot *-* Gyorsan kövit :* ~Dóri :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon imádoom ezt a blogoot!!:)))nagyon kiváncsi vagyok a kövi részt!!!:)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon jó lett :) siess a kövi részel

    VálaszTörlés
  7. Siess *----------------------------*

    VálaszTörlés
  8. Wááá siess a kövivel :) nagyon jól ítsz *-*

    VálaszTörlés
  9. ÚRISTEEEENN *WWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW*
    EZ ANNYIRA KURVA JÓ LETT :O/ bocsi a csúnya szóert :$$/ Nagyon siess a kövivel <3 kedvenc blogom (:

    VálaszTörlés

Serdecznie polecam