2014. július 1.

Forgetting; Chapter; 4th

Egy éves a blog! Jééééééééé!
Boldog szülinapot Unforgettable^^
Ne nézzetek teljesen hülyének.

És igen, 20-án volt egy éve, hogy ez a blog megnyitotta kapuit. Mondanom sem kell, hogy mennyire odáig és vissza vagyok, arról nem is beszélve, hogy nagyon nagyon boldog vagyok:)

2014.06.20. 00:00-kor így állt a blog:
  • 53 (ezzel együtt 54) bejegyzés
  • 201 feliratkozó
  • 161806 megtekintés (omfg, nemrég még csak 100E volt *o*)
  • 351 megjegyzés
...Igazából nem is tudom, hogy mit fűzhetnék még hozzá, nagyon nem akarok nyálas lenni, de még is el szeretném mondani, hogy mennyire de mennyire örülök nektek. Amikor megnyitottam, nagyon max 60-70 feliratkozóra számítottam, erre 200+, és nagyon remélem, hogy még ennél is lesz több, mert ugyebár még csak most kezdtem el a második évadot(:

Have a nice day!xx

Harry Styles

A mellettem lévő test melege eltűnt mellőlem, amit igen hamar tapasztaltam a bőrömön, ugyan is fáztam. Testemen végigfutott a libabőr, amire szemeim egyből kipattantak,s halkan szitkoztam a pia szag miatt, amit magamon éreztem. Megmozgattam a lábujjaimat, majd a tegnap este történtekre akartam gondolni, de igen lassan ugrottak be a képek. Volt ivás, ribancok, akiket le kellett ráznom, Gwen, hányás és...Te jó ég, Gwen ágyába vagyok!

Gyorsan keltem ki az ágyból, talpamat a hideg padlónak nyomtam, majd felálltam, amit egyből meg is bántam. A fejembe fájdalom hasított, imbolyogni kezdtem, pont, mikor nyílt az ajtó, s megjelent Gwen egy csésze teával a kezében. Kapkodva helyezte le a bögréjét az éjjeli szekrényre, majd az ágyra ültetett.

- Jó reggelt! - Simogatta a hátamat.

A fájdalom egyre csak növekedett, úgy éreztem, szétrobban a fejem. Tenyerembe temettem az arcomat, miközben a térdemen támasztottam meg könyökömet. Rá akartam nézni, egy puszit adni neki, valami kedves, még is olyan megjegyzést tenni arra, hogy az ingembe van, amitől elpirul, de kénytelen voltam. Egészen biztos vagyok benne, hogy úgy nézhet rám, mint egy rossz alkoholistára.

- Jól vagy?

Meglepődtem, mikor könnyek mardosták a szememet, éreztem a leheletét az arcomon, mai bizonyította, mennyire is közel van. Imádtam az illatát, ami az enyémmel keveredett. 

- Harry..?

- J-Jól vagyok - Dadogtam azon a hangon, amit még én sem hallottam magamtól.

Szívem majd' kiszakította a mellkasomat, mikor az ölembe kuporodott, fejét a mellkasomra hajtotta, miközben a derekamat ölelte. Fogalmam sem volt, mit csinálhatnék, el akartam mondani neki megint, hogy szeretem, de féltem, hogy csak rosszabb lesz a kapcsolatunk.

- Minden rendben lesz, oké? - Puszilta meg a kulcscsontomat.

Sóhajtottam. - Nem Gwen, rohadtul nem lesz minden rendben. Én egy...egy kicseszett idióta vagyok, érted?! Azt se tudom, mit csináljak, de valamit nagyon elcsesztem, ha már...már szinte kerülsz. És nem értem, hogy te miért vagy olyan jó állapotba, és én miért vagyok úgy, ahogy, és...és a francba is, kurvára szeretlek, Gwen!

Figyeltem, ahogyan hátrébb húzódik, hogy a szemembe tudjon nézni, próbáltam rájönni, hogy mi jár a fejében. Kissé kócos tincsét a füle mögé tűrtem, az arcát megcirógatva engedtem le a kezemet az övére. Megijedtem, mikor kihúzta alóla, elsőnek azt hittem, hogy ez volt életünkben az utolsó beszélgetésünk, így elég nagy meglepődöttséggel fogadott, mikor kezei közé fogta az arcomat. Hol ajkaimmal, hol velem szemezett, én pedig azt hittem, megbolondulok, amiért még nem csókolt meg.

Gwendolyn O'Donell
Nem gondolkoztam, mikor ajkaira tapasztottam az enyémeket, de most már az istenért se állnék meg. Azt hittem, a szándékaim világosak voltak, mikor hátradöntöttem őt az ágyon, de nagy, kitágult szemekkel nézett rám, miközben elhúzódott tőlem.

- Te...Te szeretnél... - Ráncolta a szemöldökét.

Kissé bizonytalanul bólintottam, majd hagytam, had fordíts meg a helyzetünket, immár én élvezhettem a kényeztetését alatta. Azt hittem, vad és harapdálós mérkőzés lesz, de ehelyett puha ajkak pusziltak végig a nyakamtól egészen a kulcscsontomig, majd vissza a fülem tövébe. Kissé bizonytalanul mosolygott rám, majd a nyakamnál lévő gombot kicsúsztatta a helyéről, de a szememtől nem akart leszakadni.

Felültetett, míg levette rólam az ingét, majd az éjjeli szekrényemre helyezte. Idegesített, hogy annyira kétkedően figyelt, azt hiszem, azt várta, hogy mikor gondolom meg magam, de nem tettem, nem is akarom megtenni.

- Francba - Szitkozott. - Nincs nálam óvszer.

- N-Nekem van egy - Dadogtam. - Még anya adta, mikor elkezdtünk randizni.

A pír az arcomon csak szaporodott mikor hallottam elégedett nevetését. Kiszálltam az ágyból, éreztem a tekintetét a fenekemen, így elég hülyén járhattam, a fürdőszobám párkányába meg is botlottam. Kutatni kezdtem a sok ápolási, szépség tubusok, krémek között, míg nem megtaláltam a négyzet alakú kék...dolgot.

- Tessék! - Nyomtam a kezébe.

Féloldalasan rám mosolygott.

Szívdöglesztő.

Szólásra nyitottam a számat, de nem tudtam mit mondani, így inkább hallgattam. Figyeltem, ahogy lefekszik az ágyamra, a haja szétterült a párnámon, így olyan volt, mint egy felmosórongy, mégis mint egy görög isten, arról nem is beszélve, hogy irtó szexi.

- Húzd le a boxerem!

Óvatosan csúsztam hozzá közelebb, kezeimet az alsója szélére helyeztem, s miután segítség képen felemelte a csípőjét, a boxere az ing mellé került. Azt vártam, hogy a pirulásom majd szép lassan elmúlik, erre csak jobban éreztem az arcomon a szégyenőslégemet.

Figyeltem, ahogy felül, majd a hátam mögé nyúl. Nem sok idő kellett, míg rájöjjek, a melltartómat akarja kikapcsolni, s valami beleegyezés féleséget vár. Még mindig nem hitte el, hogy akarom.

Az eddigi helyére fektetett, szemeit végigvezette testemen. A melleimnél megállt, kezei kéjesen tapadtak rám, türelmetlen nyöszörgés hagyta el a számat, miközben kényeztetett. 

- Harry.

- Ssss - Csitított le.

Próbáltam eleget tenni kérésének, s nem adni ki magamból bárminemű hangot, de elég nehéz volt. Ujjait bugyimba akasztotta, csiga lassúsággal húzta le combomon, térdemen, lábszáramon, majd eltávozott rólam, immár teljesen meztelenül feküdtem alatta. Az intenzív érzés csak fokozódott, mikor Harry ujjaival gyengéden zongorázott libabőrös testemen, intim közelsége váltotta ki belőlem mind ezt.

- Olyan gyönyörű vagy - Dorombolt a fülembe.

Vándorútját folytatta az ujjaival, halkan nyöszörögtem, mikor a mezítelen csípőmön tett pár kört. Tisztába voltam szándékaival, de szörnyen elégedetlen voltam, nem tetszett, hogy direkt húzza a dolgot, míg ő élvezte, s azt várta, hogy könyörögjek neki.

- A legszebb a világon.

- Harry, ne hagyj könyörögni!

A bátorsága, magabiztossága mint ha sose létezett volna, érzelemmel teli pillantásokat vetett rám, miközben ujjait lassan tolta belém. A nyakába sóhajtottam, próbáltam közelebb húzni magamhoz, s mikor rájött, mit is akarok, úgy tett.

Az egészre nem így számítottam, azt hittem, karmolás, s harapás nyomokat fogunk egymáson hagyni, de így jobb volt. Nem biztos, hogy meg tudtam volna fogalmazni az egészet, meghitt, szeretetteljes pillanatokat élhettem át vele.

Hangosan kiáltottam, mikor befejezte az intim kényeztetést, a pulzusomat nehéz volt kordában tartani, nem is tudtam. Elvette az óvszert a mellettünk lévő szekrényről, majd leszakította a tetejét. Kezét levezette férfiasságához, én pedig totál elpirulva fordítottam el a fejem. Tudtam, hogy feltűnt neki, és hálás voltam, amiért szó nélkül hagyta eme kínos pillanatot.

A szemem sarkából azért láttam, ahogyan profin felgörgeti az óvszert, majd fekvőtámasz helyzetbe felém támaszkodik. A számon vettem levegőt, a lehúzott redőnyöknek köszönhetően olyan volt, mint ha éjszaka lett volna, így szinte csak sötét árnyak voltunk, még is eltörpültem mellette.

Sóhajtott. - Kész vagy? Nem kell még most. Várok, ameddig készen nem állsz rá, Gwen

Kissé lejjebb csúsztam, hogy teljesen alatta lehessek. Lenéztem az ágyékunkra, ahol találkoztunk, majd vissza fel Harry szemébe. Arcán százféle érzelem cikázott át, talán kicsit félhetett is.Talán jobban izgult, mint én, s ez megmelengette szívemet. Éreztem, ahogyan a csípőjét felém tolja,  majd kínzó lassúsággal belém csúszott. Hangosan nyögtem fel, kétségbeesetten karoltam át a nyakát, és húztam közel magamhoz. Lehunytam a szemeimet, próbáltam kizárni a kellemetlen fájdalmat az ölembe, míg nem teljesen bennem volt.

- Sajnálom - Suttogta.

Míg ki nem nyitottam a szemeimet, addig fel se tűnt, hogy eltávolodott tőlem, hogy engem nézhessen. Mozdulatlanok voltunk, én féltem, hogy ha megmozdulok, fájni fog, ő félt, hogy ha megmozdul, fájdalmat okoz.

Azután már nem beszéltünk. Be akartam magyarázni magamnak, hogy nincs mondanivalóm a számára, de ez lett volna életem legnagyobb hazugsága, és ő is ugyan így volt vele. Félt, féltem, hogy ha bármit is mondunk, elrontjuk az egészet. És ez talán pont ezért volt ilyen izgalmas. Nem tudtuk, hogy mikor áll le a másik, miközben eszünkbe se volt most már itt abbahagyni.

Minél hangosabban nyöszörögtem, annál jobban nehezére esett visszatartani magát, de tudtam, hogy próbálkozik. Ajkai nyakamra tapadtak, gyengéden csókolgatta, nyaldosta a verejtékező bőrömet. Utáltam, hogy nem nézünk egymás szemébe, annyit még én is tudtam, hogy első csók, és szeretkezés közbe első számú szabály a szemkontaktus. Nem értettem, miért nem néz rám, bár én se mernék izzó, smaragdzöld íriszébe nézni a történtek után.

Arcomon éreztem orra leheletét, homloka az enyémnek volt döntve, de szemei akkor is csukva maradtak. Nem tudtam leolvasni, mi járhat a fejébe, így én is lehunytam szemhéjamat, és próbáltam kizárni a -most már- elviselhető fájdalmat. Fejemet kissé megemeltem, hogy puszit tudjak adni ajkaira, ártatlan kis gesztusnak indult, viszont ő félreértette, s hosszadalmas csókot hagyott a számon.

Nem tudtam, mi fog következni. Talán amint végeztünk, összepakol, és elmegy, talán úgy tesz, mint ha nem történt volna semmi, talán ott folytatjuk, ahol abba hagytuk. A legrosszabbra készültem fel, azt vártam, majd közli, hogy ennyit akart tőlem, és egyszerűen lelép. Beleborzongtam a tudatba, ami Harrynek is feltűnt, de továbbra se szólalt meg, vagy méltatott egy pillantásra.

- Harry?

A fülembe dorombolt, miközben a csípője mozgását nem hagyta abba. Elképzeltem, ahogy csinos feneke megfeszül, mikor belém hatol, és már az orgazmus kerültetett a tudattól is, hogy mit csinál velem.

- Mi a baj?

Hirtelen állt meg az eddig velem végzett munkával, halkan szisszentem, amiért gyorsan kért bocsánatot, kárpótlásul arcon puszilt.

- Miből gondolod, hogy van valami baj?

- Nem tudom. Olyan furcsa vagy.

Mégis hogy ne lenne furcsa, ha konkrétan kidobtam, most meg rátámadtam, hogy feküdjön le velem?! Ebbe bele se gondoltam, és megbántam, hogy felhoztam a témát. Maradtam volna inkább csendbe.

- A-amint...Amint befejeztük, olyan lesz minden, mint az elmúlt hetekben.

A bensőmet fájdalmas melegség töltötte el, magam felé fordítottam az arcát. Szemei könnyekkel terhesek voltak, pink ajkai lefelé konyultak, miközben lesütötte a szemeit, hogy ne lássam, hogy elérzékenyült. Ennél szívfacsaróbb látványban még sosem volt részem, és utáltam a tudatot, hogy miattam ilyen. Felmerült bennem a kérdés, hogy vajon szexelt-e mióta "szakítottunk", de egyből el is vetettem az értelmetlen ideámat, mikor rájöttem, mennyire nem látott más lányt rajtam kívül az elmúlt pár hétben.

- Nem - Ráztam meg a fejem.

Szó nélkül hagyta, nem hitt nekem, gondoltam. Óvatosan kezdte megint a csípője mozgatását, halk zihálása tudatta velem, hogy nemsokára végzünk, és túl kell esnünk egy elkerülhetetlen beszélgetésen. Talán be kellene neki vallani az érzéseimet, és úgy tehetnénk, mint ha semmi se történt volna.

Ujjaimat a tarkójába nyomtam, mikor fokozatosan gyorsított, lehelete csiklandozta a tarkómon lévő kis hajszálakat.

- A kurva életbe, Gwen.

Pontosan tudtam, mit akar ez jelenteni, verejtékező bőre illata valami fantasztikusan csábító volt, olyan, hogy vissza kellett fognom magam, hogy ne nyaljam végig az egész testét. Minden mozdulatba belerezzentem, végül már csak azt éreztem, hogy az óvszerbe élvez.

Nagyot sóhajtottam, vártam, minek is kéne most történnie. Vártam, had élvezze ki a pillanatot, majd fintorogtam, mikor óvatosan kihúzódott belőlem.

- Jól vagy?

- Hmmm

Kezdett idegesíteni, hogy nem történik semmi, így én léptem elsőnek. A szívem majd' kiszakadt a helyéről, de Harryt letoltam magam mellé, és szorosan bújtam hozzá, fejemet a mellkasába fúrtam, nehogy lássa, mennyire zavarban vagyok.

- És most? - Tekerte a jobb kezét a derekamra, míg a másikkal a hajamat cirógattam.

- Csak azon gondolkozok, hogy hogy mondom majd el apának, hogy veled vesztettem el a szüzességem, hogy ne lőjön le egyikünket se - Bólintottam, mire hangosan felnevetett.

10 megjegyzés:

  1. Gyorsan a kövit nagyon jó lett :)

    VálaszTörlés
  2. jaaj de imádoom *--* <3 nagyoon imádoom <3 ajj annyira *---* szavakat nem találook:D <3

    VálaszTörlés
  3. Jèzusom nagyon jó rèsz lett !!:) már nagyon várom a kövi rèszt !!!

    VálaszTörlés
  4. Istenem hogy ez milyen kurvajo lett, imadtam! Megerte ennyit varni:/❤️ Renelem sokkal hamarabb hozod a kovi reszt:)

    VálaszTörlés
  5. imádoooooooooooooom

    VálaszTörlés
  6. Úrsiten imádom♥
    Nagyon ügyesen írsz!:) mindig megéri várni a következő részig:3 mindig elvarászolsz:) elképesztően írsz,csak így tovább :) Xx

    VálaszTörlés
  7. eddigi legjobb resz :)) varom a foytatast dori..:-)

    VálaszTörlés
  8. sziaa díj vár nálam :) http://deathbefore-life.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  9. Nem fogod folytatni?? :((((

    VálaszTörlés

Serdecznie polecam