2014. január 12.

Unforgettable; Chapter; 30th

Hi, guys!

Nos, mivel a Broken blogomnak vége lett, ezért több időm lesz erre, és a Starry Sky nevű blogomra -amit nem egyedül írok- de van egy rossz hírem. Hamarosan kikapjuk a bizonyítványt, én pedig borzalmasan állok, a legrosszabb az egészbe pedig az, hogy anya nem tudja. Így 99,9% hogy el leszek tiltva mindentől, ami az internettel kapcsolatos. Igen, ez azzal jár, hogy nem lesznek részek, csak amikor vissza térek, amit nem tudok, hogy mennyi idő. Egy hónapnál biztos, hogy több lesz, de megpróbálok egy rakás részt előre megírni, és megkérem egy barátnőmet, hogy két-három hetente osszon meg részt, de inkább három, hogy simán bírják ki az előre megírt részek azt az időszakot, mire vissza térek.
Remélem továbbra is olvasni fogjátok, és nem hagytok cserben, mert régi blogokkal már előfordulgatott, és nem is tudjátok elképzelni, hogy mennyire fájt. Ez pedig egy viszonylag ismert blog, és nem szeretnék senkit sem elveszíteni azért, mert én el fogok tűnni.

Have a nice day!Xx

Gwendolyn O'Donell:
Sokáig gondolkoztam az éjszaka, hogy hogy lehetek ilyen idióta, és hogy mekkorát égtem, de amikor csak jobban belegondoltam, nem jutottam semmire, esetleg arra, hogy csak még hülyébbnek érezzem magam. Azt hiszem, nem égtem még senki előtt annyira, mint ma délután H előtt, de nem úgy tűnt, mint ha az életem bűncselekménye lett volna, bár még is úgy éreztem. Még is hogy gondolhattam volna, hogy megcsal, ha a) még akkor nem is jártunk, b) azt hiszem, tényleg érez irántam valami vonzódás féleséget, vagy nem is tudom mit. De ha reálisan gondolkozok, a helyembe mindenki azt hitte volna, hogy ő az, még azok is, akik nem olyan hülye-idióták, mint én.

- Minden rendben? - Mosolygott kedvesen, majd egy puszit nyomott az arcomra.

- Ha felbukkanna egy teljesen szexy lány, mondjuk Megan Fox, akkor lefeküdnél vele? - Sosem értettem, mit esznek a fiúk annyira azon a nőn, nem csúnya, de nekem olyan furcsa.

Harry az alsó ajkát rágcsálta, a szemöldökét ráncolta, s úgy tűnt, nagyon gondolkozik valamin. Lehet, hogy olyan választ akar mondani, amit elvárok, megértek, és nem sért meg vele. Szóval ez lehetetlen.

- Nem hiszem, hogy még csak hasonlóan se reagálnék rá, mint rád, amikor megláttalak a fürdő ruhában - Nézett mélyen a szemembe, én pedig bizsergést éreztem az ölembe.

- Most hazudtál - Mosolyogtam.

A fejét rázta, megragadott a csípőmnél fogva, s az ölébe ültetett, nekem pedig elállt a lélegzetem, mikor éreztem kemény ágyékát a fenekemnél. Nem tudom, hogy én, vagy Megan Fox képe hozta ezt ki belőle, de nekem akaratom ellenére is tetszett a gondolat, hogy a gondolatom miatt cirógatja magát.

- Nem kell egy kibaszott szexy modell se, ha itt vagy velem - Közölte.

Ajkai hamar az enyémekre találtak, s úgy csókolt, hogy a gyomromba valami ismeretlen, fantasztikus, de még is kellemetlen érzést éreztem. Nyelvével minden egyes porcikámat a számban elért, én pedig totál kábultan, félig meddig nyitott szemekkel élveztem a mennyei kényeztetést, s akaratom ellenére is eszembe jutott a tegnap este, hogy azok a nyelvek mikre is képesek még.

- Mi az? - Vigyorgott rám, mikor észre vette, hogy úgy nézek ki, mint aki a drogtól már nyáladzik.

Valami értelmetlen zagyvaságot hadartam, majd közelebb hajoltam hozzá, s megcsókoltam. Mikor a pólója nyakát megmarkoltam, és magam felé húztam, értette a célzást, folytatta az édes, édes kényeztetést a nyelvével, én pedig ellazulva hunytam le a szemeimet. Ez nem az átlagos nyelves csók volt, nem tudom hogy mi volt ez, de belé szerettem.

- Tetszik? - Mosolygott, én pedig az ajkaimat harapdálva, felnézve rá bólintottam hármat.

- Nagyon - Suttogtam miközben hozzá bújva néztünk valami sorozatot a Tv-be franciául.

Pár percig néztük a Tv-t, Harry többször is perverzkedett olyan kis apró dolgokkal, hogy a fenekemet fogta, a combomat simogatta, esetleg állítása szerint "teljesen véletlenül" a melleimre tette a kezeit, de nem szóltam érte, s csak részben azért, mert tetszett is.

- Csókolóztál már előttem valakivel? - Kérdezte.

Elpirulva ráztam meg a fejem, mire az ajkaimra tapadt, s az alsó számat rágcsálta, akár mint ha csak egy ismeretlen ételt ízlelgetett volna. Már feküdtem az ágyon, ő felettem volt, de nem volt semmilyen szándéka a puszta huncutkodáson kívül. Miután befejezett egy csókolózási fajtát, rákezdett egy másikra, így összesen hat félképpen tanított meg csókolózni, de akkor is az tetszett a legjobban, amikor a nyelvével -s egy minimális, édes nyállal- eljutott a szám minden apró részébe.

- Tetszettek? - Mosolygott.

- Rohadtul. Kivéve a második, nem tetszenek az olyanok. - Feleltem, s egy puszit nyomtam az orra hegyére.

Végigmértem szép arcát, a piercingek még mindig nem voltak betéve sehova. Volt egy lyuk az orrán, orrnyergébe, a szemöldökébe kettő, s az ajkaiba. A legjobban tetsző az a szemöldökös volt, de a szájában lévőt szeretem a legjobban, no meg a chilis hot-dogot, de az mellékes.

- Ez? - Kérdezte.

Ajkai ismét az enyémekre tapadtak, nyelve ficánkolt a számban, s bár isteni érzés volt, de tudtam, hogy csak azért tetszik, mert Punk csókol. Maga a csók nem.

- Igen, ezt általában itt szeretem alkalmazni - Nyúlt a két lábam közé, s egy puszit nyomott a homlokomra.

- Miért csókoltál meg amikor mentünk a reptérre? Tudod, amikor elraboltál. - Ültem fel.

Lefeküdt az ágy egyik oldalára, s megsimogatta a mellette lévő, beágyazott részt, én pedig oda kúsztam, s nem akartam tudni, hogy hogy néz ki a hajam. Hatalmas kezeit a derekamra helyezte, közelebb húzott magához, míg én a lábaimat az ő derekára fontam. Még mindig kemény volt, és még mindig tetszett.

- Mert azt mondtad, hogy nincs okom elvinni téged. Gondoltam, így már legalább lesz. Csak kellett neked félbeszakítani. - Morgott.

Mocorogtam az emlékeken, ahogy a fenekembe markoltak a derekamon pihenő kezek, s igen, már megbántam, hogy ellöktem magamtól. Majd nem mosolyogtam a tudaton, hogy milyen piszkos fantáziám van, mióta ismerem Punkot, vagy is amióta megláttam menekülni a felrobbantott háztól, de én nem panaszkodok.

- Igen, nem kellett volna - Suttogtam, mire csillogó szemekkel pillantott rám.

- Ó, igen? - Féloldalas mosolyt villantott, az a tipikus csábító mosoly.

A nyelves csókkal csókolt meg, s megszorította a fenekemet, de ezúttal nem löktem el. Felém került, de egy pillanatra sem váltunk el egymástól, mint ha csak össze lettünk volna ragasztva, és hagytam, hagy érintsen minden testrészemet, amit csak szeret.

Észbe se kaptam, de már nem volt rajtam csak fehérnemű, s amíg Hazz levette a pólóját, addig jobbra néztem, ahol az ablak volt. Még világos van. Nem!

- Harry, ne! - Ziháltam, s ellöktem magamtól, mikor újra egymásra találtak ajkaink.

- Semmi baj, csak orális szex - Nézett a szemembe, miután tetőtől talpig végig mért, s élesen beszívta a levegőt.

- Nem, nem az. Most nem. - Hadartam, majd gyorsan magamra vettem a forrónadrágomat, de felülre nem vettem semmit, így csak a melltartó védett.

- Baj van? - Ráncolta a szemöldökét.

- Nem, csak most nem akarok elmenni - Éreztem, ahogy pír terül szét az arcomon.

- Akkor én hagy mennyek el! - Kérte, én pedig zavarodottan bólintottam, nem tudtam, hogy mit is akar ezzel.

Levette rólam a nem rég rám került nadrágomat, én pedig kitágult szemekkel néztem rá. Oké, azt hiszem, felfogtam, hogy mit is akart. Lerugdosta magáról a nadrágját, s a boxerén keresztül kényeztette magát, én pedig teljesen transzban voltam. Ajkai szétnyíltak, mikor többször is végig mért, szemei megálltak a melleimen, s nem is hagyták el egy ideig. Eszembe jutott, hogy ő hogyan tett boldoggá tegnap éjszaka, s hogy az nem járja, hogy nem adom neki vissza, így felültem, mire abba hagyta a maga érintéseit.

Óvatosan vezettem le a kezeimet az ágyékához, s hozzá nyúltam az érzékeny pontjához, mire nagy szemekkel nézett maga elé. Gyorsan, csendesen kapkodta a levegőt, de még mindig nem nézett a szemembe, ami zavart, bár ha tekintetünk találkozott volna, biztos vagyok benne, hogy a földig süllyedek szégyenemben, mert nem tudom, hogy hozzá kellett volna e nyúlnom, vagy nem.

Mély, rekedtes hang szökött ki tökéletesre formált ajkaiból, én pedig a vállát átkarolva húztam közelebb magamhoz. Mellkasaink összeértek, melleim szorosan nyomódtak az övének, s többször is lenézett a találkozási pontra.

- Elnézést, tiszta törülköző.. - Nyitott be, majd teljesen elpirult a szoba lány. - Bocsánat.

- Semmi gond. Csak tegye le az asztalra. - Intett Harry az asztal felé, mire a nő sietve ledobta, s kisietett a szobából.

H úgy tett, mint ha semmi sem történt volna, s a nyakamat ízlelgette, míg én biztos voltam benne, hogy ezek után nem fogunk semmit se csinálni.

- Harry...Tényleg ne. - Toltam el magamtól.

Amikor látta, hogy komolyan gondoltam, bekucorodott az ágyba, s bevágta a durcit. Felvettem a Ramoneses pólóját, s bebújtam mellé, miután leengedtem a redőnyt, hogy a világosság ellenére tudjunk aludni. Holnap Chicago-ba megyünk, s korán indulunk, bár eredetileg úgy volt, hogy délután megyünk, de nem baj. Így korán kell lefeküdnünk, hogy holnap fel bírjunk kelni.

Szorosan öleltem magamhoz a derekát, s bár háttal volt nekem, magam előtt láttam makacs arckifejezését. Egy puszit nyomtam a tarkójára, jó éjszakát kívántam, de csak lerázta magáról a kezeimet, én pedig beletörődtem, s háttal fordulva neki hagytam, hogy az álom a hatalmába kerítsen.

4 megjegyzés:

  1. Szegény Harryke nem lett kielégítve..:DD...nagyon várom a Kövi részt és sajnálom os hogy most kicsit várni kell rá..

    VálaszTörlés
  2. Ne máár, siess a kövivel, nagyon nagyon jó lett , durcis Harry :3

    VálaszTörlés
  3. A durcis Harry-t nagyon bírom :DDD Siess a kövövel :D :* :3 <3

    VálaszTörlés
  4. Harry durci, mert a kicsikéje nem kapta meg azt, amit akart :D:D Én nem pártolok el mellőled Dóri, én továbbra is fárasztani foglak a kommentjeimmel, emiatt ne aggódj! <33 Szegény Gwen, pedig ő csak nem érti hogyan is kell csinálnia :/ :P Gyorsan hozd a kövit :* ~Dóri :)

    VálaszTörlés

Serdecznie polecam