2014. január 1.

Unforgettabla; Chapter; 28th


Gwendolyn O'Donell

- Húh.. - Pislogott párat, tekintete enyémet kereste, de én mindenhova néztem, csak nem rá. - Gwen.

Tudtam, hogy élvezi a helyzetet, ahogy zavarba vagyok. Halk kuncogása őszinte volt, engem is megmosolyogtatott. Felém térdelt, szemei vonzották az enyémeket, így kénytelen voltam beléjük nézni.

- Aludj. Holnap korán megyünk. - Vigyorgott, én pedig lesütöttem a szemeimet, mire hangosan felröhögött. - Mi a baj?

Teljesen elpirulva megráztam a fejem, majd az oldalamra feküdve próbáltam aludni. Istenem, a fiúk olyan hülyék! Nem nyilvánvaló, hogy totálisan szégyenkezek?! Azért Harry csak látta a...látott félig meddig pucéron, és lehet, hogy csak én vagyok idióta, de szerintem mindenkiben lenne egy kis szégyenkezés.

- Gwen, hozzád beszélek - Már nem volt játékos a hangja.

Egy nyugtató mosolyt küldtem felé, de egyáltalán nem nyugodt meg. Nagy nehezen a szemeibe tudtam nézni, amik aggodalommal s féltéssel voltak terhesek. Figyeltem hatalmas kezeit ahogy a hajába túrnak, ajkai szétváltak egymástól; kereste, hogy mit is mondhatna, de nem hiszem, hogy erre lenne szó. Száját lebiggyesztette, és én ott, abba a pillanatba azt hittem, hogy elbőgöm magam, olyan keserves arccal nézett rám. Szemei csillogtak a halvány könnyektől, afféle kiskutya szemek beütésem volt, amitől már alapból megveszek, de rátettek a szomorú ajkak és maga a tudat, hogy Punk néz rám így.

- Megbántad - Suttogta, én pedig képzeletbe fejbe csaptam magam.

- Mi?! - Ültem fel hirtelen, mire leszállt rólam, s összekuporodva elém ült. - Nem, egyáltalán nem! Imádtam! Csak,..nem is tudom. - Vontam vállat.

Mikor láttam, hogy nem győztem meg, óvatosan elmosolyodtam. Egy pillanatra se vette le rólam gyönyörű szemeit, én pedig újra, újra s újra szerelembe estem.

Kezeimmel gyengéden cirógattam enyhén borostás arcát. Halványan, de csöppet sem magabiztosan elmosolyodott, majd fejét kissé elfordítva pici puszikat lehelt a tenyerembe. A bőrömön a hideg futott át, s libabőrt hagyva maga után távozott a testemből le a talpamba, míg oda nem kérezkedtem H-hoz, s nem csókoltam meg.

Hosszan néztem a szemébe, nem is tudom, talán még egy óra is eltelhetett, de sikerült egy őszinte mosolyt csalnom az arcára, s már semmi sem maradt az előző magabiztosság hiányos kis srácból, akit nem annyira kedvelek, mint azt, aki most bírózik velem.

*

- Megyünk le a partra? - Mosolyogtam.

Az emlékek kis filmként vetítődtek le az agyamba, ahogy elhaladtunk a taxival amellett a bár mellett, ahol még mérgezett piával itattak. Nem lett tőle semmi bajom, ezek szerint a szervezetem bírná az ilyen cuccokat, bár nem fogom kockáztatni az egészségem ilyen hülyeségekre.

-Én aludnék egy jót - Dünnyögte mellettem Harry, majd kisegített a kocsiból.

Ugyan abba a hotelba szálltunk meg, mint anno amikor mondhatni hogy elrabolt. 

Azt hiszem, életem legszebb rablása volt.

Mosolyogtam az érzésen, amikor összekulcsolta kezeinket, elvette tőlem a bőröndömet, s felmentünk a legfelső emeletre. Ugyan az a nő állt a recepciónál mint múltkor, de most még is változott. Jobban ki volt csípve, az blúza két gombja ki volt gombolva, s összekente magát alapozóval. Istenem, de jól áll neki a piros rúzs!

Egy pillanatra a melleire tapadt a szemem, majd az enyémekre. Nekem nincsenek akkorák, sőtt.

- Majd én megyek és kifizetem, addig vidd fel a bőröndöket - Nyomtam egy puszit az ajkaira, mire rám kacsintott egy féloldalas mosollyal, majd eltűnt a liftbe.

Diadalittasan sétáltam a fekete hajú nőhöz, akit nem tudtam, hogy azért csalódott, mert látott Harryvel, vagy mert nem ő jött, hogy kifizesse a szobát.

- Na, megyünk le a partra? - Vigyorogtam, mikor beértem a szobába.

Harry rám mosolygott. - Van egyrészes fürdőruhád?

-Uhm, nincs - Ráncoltam a szemöldököm.

- Akkor nem - Zárta le egyszerűen, s lehuppant az ágyra. 

Nem zavartattam magam, ráfeküdtem, majd gyengéden puszilgatni kezdtem, s zaklattam, hogy igent mondjon. Gyengéden fogaim közé vettem fülbevalós fülét, s húzogattam, míg meg nem rázta a fejét, hogy engedjem el.

- Nem akarom, hogy mindenki téged bámuljon, Gwen. Így is mindenki téged néz, de elég az, ha csak én látlak hiányos öltözetbe, mert semmi kedvem nincs most verekedni. - Fordult a hátára, s megoldotta, hogy közbe ne essek le róla. 

- Majd keresünk egy olyan helyet, ahol csak páran vannak, és amúgy se hiszem, hogy én lennék az első, akit bámulnának az emberek - Nyomtam egy puszit az arcára, de elfordította a fejét, így a szájára ment. - Ezt igennek vettem, készülj! - Pattantam fel.

Kivettem a fürdőruhámat, majd besiettem a fürdőbe, ahol levettem magamról az alap sminkemet, hogy ne mosódjon le, ha bemegyek a vízbe, majd átöltöztem a fürdő ruhámba, de még a nadrágot nem vettem fel, úgy mentem ki pont Harry előtt, aki benyitott volna.

A bőröndömhöz sietve bedobtam naptejet, pénzt, és egyéb szükséges tárgyakat, de éreztem magamon -khm, a melleimen- Harry tekintetét, és valami düh féleséget véltem felfedezni.

- Mi a baj? - Ráncoltam a szemöldököm.

Lassan közeledett hozzám, megfontolt léptekkel, közbe nyelvével ajkait nyalogatta, s úgy tűnt, nagyon gondolkozik valamin. Mikor egy méterre megállt tőlem, megkérte, hogy forduljak meg, én pedig tétovázva, de megfordultam. Hallottam, ahogyan élesen beszívja a levegőt, majd erősen káromkodik, én pedig nem tudtam, hogy ezt bóknak, vagy sértésnek vegyem.

- Gwen - Nyögte.

Szorosan a hátam mögé állt. Mikor a fejét megrázta, göndör fürtjei csikizték bőrömet, így kénytelen voltam mosolyogni, de belőle nem tudtam kisajtolni semmilyen érzelmet a puszta dühön kívül.

- Nem jó? - Kérdeztem halkan, mire felháborodott.

- Hogy nem jó?! Gwen, az első két percbe tömegverekedésbe kerülök a feneked miatt! 

Még mindig nem tudtam, hogy sértés vagy bók.

- Az első fiú aki meg fog látni, engem fog a pokolba kívánni, hogy melletted vagyok! - Oké, azt hiszem, ez bók volt. - Gwen, ezt mondhatni tangának is. Nem akarom, hogy mindenki téged bámuljon. - Ölelt magához akár egy plüssmacit.

- Nem fognak- Suttogtam, s a karjaiban felé fordultam, majd engedtem, hogy hosszadalmasan megcsókoljon.

Felvettem a rövid nadrágot, a szemüvegem a fejem tetejére toltam, s már indultunk is le a partra, ahol természetesen nem találtunk olyan helyet, ahol kevesen vannak, esetleg egy eldugott kis öblöt kerestünk volna, de az se volt, így Harry nagyon boldog volt - érezd a iróniát. Végül egy fa mellé letelepedtünk, s míg én a napon napoztam, Punk a fa árnyékába aludt, de azért megkértem, hogy had kenjem be a hátát, mert nem akartam, hogy leégjen. 

- Megengedem, de én is a tiédet - Vigyorgott kajánul.

Szerényen bólintottam, majd alaposan bekentem a hátát, majd ő jött. A hasamra feküdtem, ő pedig kiélvezett minden egyes érintést a hátamon, vállamon, fenekemen, s combjaimon.

- Kész vagy - Nyomott egy puszit a vállamra, majd visszafeküdt mellém. - Szólj, ha kell máskor is, szívesen megcsinálom - Kacsintott, én pedig úgy döntöttem, hogy nem figyelek rá.

Egy óra napozás és alvás után be akartunk menni a vízbe. Harry már rég megszokta amikor én a parton álltam, s hisztiztem, hogy ez milyen hideg, és hogy én ebbe soha nem fogok bemenni. Végül Hazz kijött értem, felkapott az ölembe, s amikor térdig ért a víz, letett, de én visszaugrottam az ölébe, s szorosan öleltem a nyakát.

- Na most mi az? - Röhögött.

- Ez nagyon hideg! - Bújtam közelebb a víztől hűvös testű Harryhez.

- Nem hideg, csak neked a bőröd van felmelegedve - Tett le óvatosan, és nem engedte, hogy vissza másszak az ölébe. 

Egy marék vizet a tenyerébe mert, és a hasamhoz nyomta, én pedig halkan felsikítottam, majd újra és újra megcsinálta, míg nem szoktam meg az egészet, s csípőig be nem mentem vele, tovább nem vagyok hajlandó, s nem csak azért, mert nem vagyok a világ legjobb úszója, ha nem azért, mert ezt H is tudja rólam, és nem engedett tovább.

- Gyere, ússzunk! - Ragadta meg a karomat, s leguggolt előttem, így a hátára feküdtem, a kezeimet meg a nyaka köré fontam.

Gyengéden siklottam a vízen, Harryvel közbe beszélgettünk. A háta kint lévő részére hajtottam fejét, s hallgattam heves szívverését, de ez elálmosított, így abba is hagytam.

- Eszünk fagyit? - Kérdeztem, mire bólintott, s tudtam, hogy mosolyog.

Kiszállított a partra, s  míg én a cuccainkra vigyáztam, ő elment fagyiért. Harrynek igaza volt, elég sok férfi szem merészkedett felém, míg ő nem volt mellettem, de azt hiszem, tudták, hogy vele vagyok, így nem mertek mellém jönni. Mulatságos volt, hogy egy fiúcsapat elment előttem, s fütyörésztek nekem, ami igazából nem vicces, de hozzá tartozik, hogy mindegyik mellett volt egy lány, vagy ép a kezüket fogták, meg ilyenek.

Mosolyogva vártam Harryt, vártam öt percet, tízet, húszat, harmincat, s a végé elindultam a fagyis stand felé, ami körülbelül öt percre volt a helyünktől, de Harryt sehol sem találtam a hatalmas sorba, így elmentem pisilni, ha már úgy is felálltam a kényelmes helyemről. Eltelt öt perc míg megtaláltam a wc-t, s már ép benyitottam volna, amikor nyögéseket, s halk sikításokat hallottam az ajtó mögül, majd egy női hangot, ami Harry nevét nyögdécselte...

11 megjegyzés:

  1. Igazad volt, a vége tényleg... khm... Hát nem a legjobb helyen lett vége, de akkor is megérte rá várni :D Siess a következő résszel, mert már kíváncsi vagyok, hogy mi bajt kevert Harry!

    VálaszTörlés
  2. Miafasz ?! O.o Tuti más Harry-re gondolt, vagy nem? O.o :S De amúgy milyen cuki ez a féltékeny Harry :$ Nagyon jó rész lett *.* És Boldog Új évet amúgy! :3 Gyorsan kövit :-* ~Dóri :)

    VálaszTörlés
  3. Te. Jószagú. Isten. :oooooi
    Kibebaszott jóó.:D *o*

    VálaszTörlés
  4. Neee , most kell abba hagyni? kínzol , amúgy nagyon jó lett , de a vége hát én teljesen másnak képzeltem először azt hittem hogy elkapták a zsaruk , könyörgöm a nő csak maszturbálja magát és rá gondoljon, siess a kövivel, nagyon kíváncsi vagyok :))

    VálaszTörlés
  5. Ez most mi??:OOO nemááár..mikor minden jó volt..:(((nagyon sies a kövivel mert megöl a kiváncsisááág!!!!

    VálaszTörlés
  6. Oh My God!!! ez valami kikurt jó rész lett, sorry a kifejezésért. már tűkön ülve vártam, hogy felrakd végre és most itt van. Yeap. Am imádtam, könyörgöm hamar hozd a következőt :)) Ha Harry megcsalta Gwent és megölöm... siess pls.
    Puszii: ~Patrícia

    VálaszTörlés
  7. Gyorsan *--* Imádom a blogod *---------*Kövit :3

    VálaszTörlés
  8. Jaj, pont most hagytad abba?! Annyira imádom, minél előbb hozd a következőt, kérlek! :-)

    VálaszTörlés

Serdecznie polecam