2013. december 21.

Unforgettable; Chapter; 27th

Hi, guys!

Na, mi újság? Elkezdődött a téli szünet, én már nagyon vártam(: Ha esetleg karácsonykor vagy új évkor, esetleg közbe nem hozok részt, akkor előre is kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!

Továbbá még mindig itt van a csoportom, ahova minden olvasómat várom: https://www.facebook.com/groups/138377323022035/

Have a nice day!Xx

Gwendolyn O'Donell

Nem tudtam aludni, ami nem ép egy jellemző tulajdonság nálam. Azt hiszem, rosszat álmodtam. Melegem volt, de még sem akartam kivetkőzni Harry védő öleléséből, és nem csak azért, mert féltem, hogy felébredne. De nem tehettem mást, mocorogtam karjaiban, mire hangosan felmordult, én pedig felkuncogtam, ahogy álmába is szitkozik miattam. Azt hiszem, az elkövetkezendő pár hónapra elég sok problémát adtam neki azzal, hogy utána jöttem, bár ha reálisan akarok gondolkozni, én is, no meg ő is megbaszódtunk volna egymás nélkül.


- Harry...Hazz. - Puszilgattam, majd gyengéden megsimogattam puha tincseit. - Ébredj. Nem tudok aludni. - Pihe-puha puszit nyomtam ajkaira, mire lustán elmosolyodott.

- Vettem észre - Villantotta ki hófehér fogait, majd zöld szemeit is. - Akkor...ne aludjunk. - Fordult a hátára, én pedig mellkasát párnának használtam. - Baj van?

- Nem, csak rosszat álmodtam, vagy valami - Vontam vállat, s lovagló ülésbe ráültem.

Nagy, ártatlan szemekkel nézett rám, s nem is tudom, valami olyasmi suhant át az arcán, amit egyszer láttam, amikor Michael rám nyitott a lány öltözőbe, én pedig egy rövid nadrágba, s melltartóba voltam. Ajkai lassan szétnyíltak, elsőnek nem értettem, de egy pirulást kísérően felfogtam, s le akartam róla szállni, de megragadta a csípőmet, szinte könyörgött, hogy maradjak ott.

Keményet éreztem a fenekemnél, mire elakadt a lélegzetem, és megköszöntem az istennek, hogy van olyan sötét a szobába, hogy Harry nem láthatja, hogy mennyire vörös lehetek. Zihálva kapkodtam levegőt, mire hátra hajtott fejjel nyögés hagyta el csókolni való száját.

- Gwen - Zihálta, s egy mozdulattal elintézte, hogy alatta legyek.

Betakart mind a kettőnket, vagy is magát, de mivel alatta voltam, csak őt fedte a takaró, s hosszadalmasan a szemembe nézett, miután egy puszit lehelt homlokomra, orromra, ajkaimra. Eleve teljesen be vagyok izgulva, de az rátett egy hatalmas lapáttal, ahogy Harry kezei megtalálták melleimet, s megszorította őket. Szemeim kitágultak, s hagytam, a csodás érzés had uralkodjon elmém felett, így is lett az, hogy a csípőmmel körözgettem olyan tempóba, ahogyan Harry a melleimmel játszott - a melltartó és egy póló alatt.

- Tetszik? - Suttogta a fülembe.

Szemeimet lehunytam, az ajkaimat résnyire nyitottam, élesen szívtam be a levegőt, mielőtt bólintottam. Nem láttam, de tudtam, hogy egy elégedett mosoly ült ki tökéletes arcára, aztán egy puszit nyomott szétvált ajkaimra. Szégyenlősen mosolyogtam, mikor megéreztem a nyelvét egy röpke pillanatra a számba, hülyén nézhettem ki, ahogy tátogtam mint egy halacska, mert akartam még ezt a csikis érzést.

A vállamnál fogva felemelt addig, míg a pólóját ami rajtam volt gyorsan levegye rólam, de vissza is fektetett. Nem is tudom, olyan kényelmetlen helyzet volt, vagy csak én voltam türelmetlen, hisz nem bírtam ki fészkelődés nélkül, amiért fel is morgott, majd közölte velem, hogy türelem.

Persze, én nem tudtam türelmes lenni, csak még jobban elkezdtem mocorogni. Most komolyan, nincs annál rosszabb, mint amikor azt mondják, hogy legyél türelmes, miközben majd szét cincál a kíváncsiság. Istenem, érezni akarom!

- Gwen, maradj nyugton! - És azzal a mozdulattal hozzám ért..ott.

Az ágyra estem, a lélegzetem ismét elállt, a csípőm sem mozgott tovább, a szemeim bepárásodtak, s mohón ittam az érzést, ahogy gyengéden kényeztet. Valami ismeretlen, kellemesen kínzó érzést kaptam, és azt kívántam, bárcsak soha ne érne véget.

- Tetszik? - Suttogta.

Ajkai végig tanulmányozták nyakamat, az állam és a nyakam találkozását, az államat, arcomat, végül kicsit megrágcsálta a fülemet, amin felkuncogtam, neki is aranyos, félénk mosoly ült ki az arcára, amit még nem láttam tőle, de nagyon tetszik, csak jobban bele szerettem. Nem is tudom, mi lett volna, ha nem égetik fel a házat, vagy nem jönnek át a mi sulinkba? Ha nem köszöntem volna neki a folyosón, amikor csengetés után jött be, vagy ha nem mentem volna bowlingozni, vagy ha nem ő vitt volna a motorján. Mi lett volna, ha nem visz el Nizzába, és nem csókol meg a repülőn? Vagy ha most nem jövök utána? Lehet, hogy soha életembe nem...khm...kényeztetett volna úgy, mint most, ebben a szent pillanatban.

- Igen! - Suttogtam alig hallhatóan, mire elégedetten elmosolyodott, s éreztem, ahogy a fehérneműmet arrébb tolja, hogy jobban hozzám férjen.

Ujjait éreztem magamba, nekem pedig a lábaim ösztönösen össze akartam zárni, de H megragadta a combomat, mielőtt megtehettem volna. Egy hatalmas vigyort villantott rám, én pedig ha még nem olvadtam volna még el eléggé, most megtettem.

- Kiálts valamit, ha el fogsz menni, rendben? - Nézett mélyen a szemembe, én pedig félénken bólintottam.

Figyeltem, ahogy kicsit hátrébb kúszik, hogy hogy ha lehajol, akkor pont elérjen, és én már a gondolattól kész nedvesség voltam, nem hogy amikor rám cuppant az ajkaival, nyelvével. Felkiáltottam, az ismerős érzés úrrá lett rajtam. Felnézett rám, zöld íriszében izzott a tűz, mint ha jól szórakozott volna azon, hogy nem tudtam hova kapaszkodni, ezért a paplant markolásztam, mint egy idióta.

Igen, elsőnek nem tudtam, hogy hogy lehet azt érezni, ha elmész, de hamar kiderült. Még jobban melegem lett, a hátam ívbe feszült, és az ölembe valamim érdekes bizsergést éreztem, mint ha nem lehetne megállítani. Az ajkaim mindenféle hülye szót artikuláltak, de nem tudtam semmit se kinyögni. Végül könnyedén sikítottam Harry nevét, aki csak jobban rákezdett, s éreztem az édes, édes megkönnyebbülést ott, ahol Punk kényeztetett.

4 megjegyzés:

  1. Ahhw, hát erre is megérte várni:3 Rövid, de lényegre törő. I.M.Á.D.O.M. <3

    VálaszTörlés
  2. Neked is Boldog Karácsonyt és Boldog Újévet is :-* Úúú végre perverz rész 3:) Harry és Gwen.. Perfect :$ Nagyon jó lett *-* Gyorsan kövit :3 ~Dóri :)

    VálaszTörlés
  3. Húú hát erre nem gondoltam de azta *-* nagyon jó lett , év végére hozod a legjobbat :) várom a kövit :))

    VálaszTörlés
  4. előre is Boldog kariit!!am nagyon jó rész lett!!annyira imádoom...:))

    VálaszTörlés

Serdecznie polecam