2013. december 7.

Unforgettable; Chapter; 26th

Hi, guys!

Oké. életemben nem írtam ennyire ízlésesen szar részt, de remélem elnézitek nekem. Unalmas lett, és a fogalmazás is kész borzalmas. Na, mindegy, gondoltam szólok, hogy ne hogy csalódjatok.

Have  nice day!Xx

Gwendolyn O'Donell:

Mellkasán helyezkedő tetoválásait tanulmányoztam, s próbáltam rájönni, hogy melyiknek mi lehet a jelentése, amiket pedig nem tudtam, rákérdeztem. Harry mindenre türelmesen válaszolt, mint ha csak élvezné a helyzetet, ahogy róla kérdezősködök. Finoman kidolgozott testén könnyedén tologattam mutató ujjamat ide-oda, míg végül Harry hangosan felkuncogott, s el nem húzódott.

- Mi az? - A szemöldökömet ráncoltam.

- Csikis - Vigyorgott, én pedig teljesen elájultam a kisfiús/játékos mosolyától, amit még sosem láttam tőle.

Nagyot mosolyogtam, majd engedtem, hogy magához húzzon. Ujjaim folytatták a felfedezést; egy négy ágú csillag féleséghez érkeztek. Harry egyből kisegített.

- A 4 testvérem - Elhalkult a hangja.

Mikor felnéztem rá, elgondolkozva bámult maga elé a fejem felett. Nem is tudom, valami olyasmi fogadott, amit soha életemben nem éreztem, s azt hiszem, nem is akarom soha életembe többször látni. A szívem összefacsarodott, a szemeim bepárásodtak látván, hogy egy szomorú, de őszinte mosoly jelenik meg az arcán. Halkan nevetve próbált nyugtatgatni, s hozzá bújva gondolkoztam azon, hogy mi lehet neki olyan fájdalmas, hogy még ő szívét is megsérti.

Arcomat a mellkasának támasztva megnyomtam a bal mellbimbóját, felnevetett gyengéd érintésemen. Tovább tanulmányoztam a testét, de nem nagyon volt olyan, ami felhívta volna úgy a kíváncsiságomat, hogy arról többet akarok tudni, vagy pusztán már elmondta mindet. 

Álmosan ragadtak le a szemeim szívverését hallván, s már majd nem elaludtam, mikor a bal melle felett lévő tetoválásra néztem. Egy Gwen név szerepelt az én aláírásommal, mint ha csak oda firkáltam volna. Azok a tipikus túldőlt, ízlésesen cifrázott betűk.

- Harry! - Hirtelen ültem fel, összerezzent a váratlan mozdulatomtól. - Mit keres rajtad az én nevem?

 A szemöldökét ráncolta, mint ha semmiről sem tudna, így a szívére helyeztem tenyeremet, ahol a tetoválás is szerepelt. Amolyan ártatlan tekintettel pillantott rám, de nem dőltem be neki.

- Gwen, ennek a tetoválásnak semmi köze sincs hozzád. A nővéremet is Gwennek hívják, és az aláírásod csak egyszerűen megtetszett. - Mondta.

Éreztem, ahogy pírba szökik az arcom, s azt kívántam, bárcsak jönne egy hurrikán és elvinne. Úristen, nagyon égek! Kapkodva bocsánatot kértem, majd vissza feküdtem egy karnyújtásnyira tőle, de nem zavartatta magát; egyszerűen hozzám bújt. Fejét a melleimre hajtotta, s éreztem, ahogy a lábait az enyémre tekeri, mint ha csak nem lehetne soha elég közel hozzám, akármennyire is így volt, vagy nem. Egy puszit nyomott a mellkasomra, majd éreztem, ahogy a pilláim nehezedni kezdenek, majd minden homályba veszett.

***

- Harry...Harry! - Apró puszikkal hintettem be arcát, orcáját, de hiába.

Végül húsz perc erőlködés után kaptam egy morgást, majd nejem háttal fordulva, de még is nekem bújva aludt tovább. Halkan felkuncogtam, majd átmásztam a másik oldalára, ahol folytattam a nem ép kellemes ébresztgetést, végül gyengéden meghúztam a haját, de nem reagált rá. Nagyot sóhajtottam, ajkaival játszottam. Mutató ujjammal felhúztam  felső száját ezzel kivillantva gyönyörű, fehér fogait, ami kiegészíti a tökéletes mosolyát. Halkan felsikítottam, mikor hirtelen bekapta az ujjamat, majd a fogaival ép annyira ráharapott, hogy ne tudjam kihúzni.

- Harry, pisilni kell - Suttogtam, mire elengedte az ujjaimat.

- Akkor menjél pisilni - Ráncolta a szemöldökét.

- De félek.

- És kísérjelek el wc-re? 

Aprót bólintottam, mire hülyén nézett rám, majd sóhajtva kiszállt az ágyból. Figyeltem, ahogy az én oldalamra csoszog, s mosolyogtam, mikor felkapott az ölébe, majd kivitt a fürdőbe egyenesen a fehér ajtóhoz, ami mögött a wc is van.

- Oda is kísérjelek be? - Vigyorgott kisfiúsan.

- Nem, azt hiszem, megoldom. De itt várj meg. - Feleltem, majd bementem.

Miután pisiltem, megmostam a kezem majd kiléptem Harryhez, aki félig meddig már aludt a falnak dőlve. Egy puszit nyomtam az orrára, aminek köszönhetően egyből magához tért. Káprázatos mosolyával ajándékozott meg, ismét felkapott az ölébe, s vissza mentünk a nappaliba, ahol gyengéden letett az ágyra, majd szó szerint rám esett.

- Har...- Kezdtem, de belevágott.

- Aludj! - Szólt rám, mire egy kuncogás és egy csók után eleget tettem a kérésének.

8 megjegyzés:

  1. Nem is lett rossz!!nagyon imádom a blogod!!:)

    VálaszTörlés
  2. Egyáltalán nem lett rossz inkább cuki :))
    Hamar hozd a kövit!!!!
    xx.. Viki:)

    VálaszTörlés
  3. Ez olyan elolvadok a cukiságtól rész lett :)) siess a kövivel :))

    VálaszTörlés
  4. Pedig tök cuki rész lett :3 Szerintem annak a Gwenes tetoválásnak nem csak az állítólagos "nővéréhez" van köze ;) #privátvélemény. Gyorsan hozd a kövit *.* ~Dóri :)

    VálaszTörlés
  5. Istenem, most pótoltam megöl a kíváncsiság. :) nagyon várom a kövi részt :)

    VálaszTörlés
  6. Gyorsan hozd a kövit *---* Annyira imnádom :$ !! *____*

    VálaszTörlés
  7. Lecci siess nagyon*-*mar borzasztoan varom..

    VálaszTörlés

Serdecznie polecam