2013. november 17.

Unforgettable; Chapter; 24th

Gwendolyn O'Donell

- Maradj már nyugton te hülye kurva! - Sam hatalmasat rúgott a bordámba, én pedig kénytelen voltam felsikítani.


Pár másodperc múlva minden izmom nyilallni kezdett, görcsbe rándult, magzat pózba húztam magam össze. Felhúzott térdeimet szorosan magamhoz öleltem, s próbáltam valami értelmes dolgot kinyögni magamból, de csak visszafojtott sikítások maradtak a torkomba, amiket akaratom ellenére is vissza nyeltem. Könnyek égették szemeimet, de igyekeztem visszapislogni őket, mint ha csak félnék, hogy valaki látna sírni.

- Hol van az a farok barátod?! - Kiabált, én pedig még kisebbre kuporodtam.

Már épp mondtam volna, hogy semmi közöd hozzá, de nem tudtam semmit se mondani. Jól is tettem; tudtam, mit kell tennem.

- N-nem a barátom, Sam - Sírtam.

Nagyot horkantott, szemeiből sugárzott a felém, s Harry iránt táplált düh, ami kis idegességgel, s nyugtalansággal volt összekeverve. Éhes vagyok, és szomjas. Nem is tudom, mikor ettem utoljára, és a pár pohár pia nem mondhatnám, hogy annyira csillapította a mindig éber szomjamat.

Figyeltem, ahogy Sam két oldalán megjelenik egy-egy férfi kötéllel, vagy ép valami sálszerű akármivel a kezében. Az őrült exem hitetlenül nevetett fel, majd egy egyszerű rúgással már nem voltam magamnál. Elsőnek a jobb oldali férfi tűnt el, követte a bal oldali, aztán csak Sam elégedett nevetése visszhangzott a fejembe. Ne! Ne!

*

Meleg, puha érintéseket éreztem a bőrömön. Minden nyom égetett, s kellemesen éreztem magam tőle. Mindenem sajgott; a fejem, a bordám, a lábaim, kezeim. Mint ha elütött volna egy kamion, majd átment volna rajtam egy úthenger. De az érintések ismerősök.

Harry!

Harry itt van! Ki akarom nyitni a szemem, de nem sikerül. Kezeimmel meg akarom érinteni, beletúrni dús, gesztenye barna hajába, de olyan közel volt, még is olyan távoli. Ajkaim szétnyíltak, belém meg belém hasított a fájdalom valahol a nyakam és az arcom találkozásánál.

- Hogy van? - Azt hiszem, Abby hangját hallottam.

- Még mindig komában van - Szólalt meg közvetlenül mellettem.

Ez nem Harry. Ó, a fenébe! Harryt akarom!Nem is tudom, talán Michael hangja volt, esetleg Gus-é, de nem hiszem, hogy az utóbbi a kezemet fogdosná. Hol van Harry?

Nagyot nyögök, majd minden erőmmel azon vagyok, hogy kinyissam a szemem. Elsőnek hunyorítok a fehér falakra pillantva, s a ötmillió megawattos lámpák is rátesznek, de végül, mire Abby a nyakamba ugrik, sikerül megszoknom a hatalmas fényt, de a büdös kórház  szaggal még küzdöttem. Nem, ez a szag sem olyan rossz, mint amennyire korog a gyomrom, és pisilnem kell! Hú, de nagyon! Gyorsan leráztam magamról Abbyt, s már ép kiszálltam volna az ágyból, de három dolog vissza tartott: 1: Nem volt egy pici erőm se, hogy felálljak, 2: tele vagyok infúziókkal, 3: ép akkor jött be egy ötvenes éveiben járó doktor egy szőke, csinos ápoló nővel az oldalán.

- Üdv közöttünk, Miss O'Donell! - Mosolygott, én pedig bólintottam. - Hogy érzi magát?

- Elég...érdekesen - Nyögtem, s megforgattam a nyakam, ami négyet reccsent. - Mi történt?

És elmesélt mindent. Hogy egy srác hívta a zsarukat mikor látta, hogy bekötik a szemem és beraknak egy kocsiba, a zsaruk üldözték Saméket, az előbb említett személy karambolozott, egy csomó mindene eltört, a két segítője közül az egyik meghalt, én kómába estem, előtte csak ájulásba voltam, anyám végigbőgte az egész kórházat (?), behoztak, és szerda óta itt fekszek. De fájt, hogy egy punkról nem mondott semmit.

- Milyen nap van? - Kérdeztem.

Michael az órájára nézett.

- Szombat. Vagy is már két és fél órája szombat. - Húzott a száján, majd nagyot ásított. - Örülök, hogy felébredtél, de nekem mennem kell. Pontosan két napja nem aludtam. Holnap bejövök, Gwen. Pihenj addig, szólok anyudnak. Szia, viszlát, doktor úr!

Az orvos bólintott, majd megvizsgált. A vérnyomásom normális, a reflexem most is olyan jó, mint volt, és minden rendben van. Pár helyen zúzódás, karcolások találhatóak, de semmi olyan, amiért holnap ne engednének haza. Vagy is már ma, csak reggel, illetve akkor, amikor felkelek.

- Dr Floyd, ki kell mennem a mosdóba. És nagyon éhes vagyok, no meg egy pohár víz is jól esne. - Fészkelődtem, és igyekeztem nem vízre gondolni két okból is.

Bólintott, az ágy melletti kis gombhoz ment, majd megnyomta, míg leadta a rendelésemet. Hoznak nekem pár szendvicset, vizet és már akkor a gyógyszereimet is megkapom. Dr Floyd addig levezze rólam az infúziókat, s kikísért -az ajtóig- a mosdóba. Miután kész lettem, anya már kint várt, de telefonált, így csak Abby volt a terembe, meg a szendvicseim és a vizem.

- Hol van Harry? - Kérdeztem, majd leültem török ülésbe az ágy szélére.

Remegő kezeimbe vettem a szürke tálcát, majd jóízűen falatoztam a finom, puha kenyérből, ami vajjal, szalámival, és paprikával volt töltve. A gyomrom könyörgött, hogy kapjak be még egy, majd még egy falatot, és ezt addig eljátszotta, míg nem értem el a negyedik szendvicshez, végül utánpótlást kértem az ágy melletti kis piros gomb segítségével, amit nem rég még az orvos is használt.

- Abby, kérdeztelek - A szemöldökömet ráncoltam.

Valami történt.

- Amikor Harry behozott, elkapták a rendőrök, tudod, még amiatt amikor felégették a házat. és kénytelen volt elmenekülni.

7 megjegyzés:

  1. Óóó bassza meeg :O #elnézéstacsúnyaszóért. Szegény Harry és Gwen :( Ez nem igaz,csak ne legyen Harrynek ebből baja :/ Gwennek hála istennek nincs ^^ Jó rész lett :* Gyorsan kövit :3 ~Dóri :)

    VálaszTörlés
  2. nagyon jó lett:3 De Harry.... és még Gwen is... és ahh! amúgy ügyes vagy:33
    Aliz xXx.

    VálaszTörlés
  3. iteneem remélem nem lesz nagyobb baja Gwennek!!am nagyon jó siess a kövivel!!:)

    VálaszTörlés
  4. Annyira jó lett , Harry jöjjön vissza vagy Gwen keresse meg őt , siess a kövivel :))

    VálaszTörlés
  5. Jajjneeeeeeeee :(((((( :///// Szegény Harry és Gwen... Légyszi gyorsan írd meg a következő rész :)

    VálaszTörlés
  6. Jujj nee:c szegény Hazz ugye jól van?Ahhj gyorsan hozd a következő rész!!:33
    xxP.

    VálaszTörlés
  7. szent szar !!!!!!! ez nagyon jó !!! nagyon gyorsan hozd a kövi rész , mert a gép előtt lelem halálom !!

    VálaszTörlés

Serdecznie polecam