2013. szeptember 13.

Unforgettable; Chapter; 18th

Hi, guys!

Oké, oké, oké és oké. Sajnálom, brutálisan rövid lett. De tényleg nagyon nagyon. És sajnálom! És ezt nem tudom, megmagyarázni, miért(:. De mostanában annyira jó kedvem van, pontosabban múlt hét szerda óta. De majd ha biztos lesz, elmondom, hogy mi történt.(:

Have a nice day!Xx

Gwendolyn O'Donell
Hihetetlen érzés támadt fel bennem, mikor rájöttem, hogy tulajdonképen mit is csinálunk. Oké, nagyon nagyon előre gondolkoztam, és eszembe sem volt, hogy hirtelen abba hagy mindent, holott még el sem kezdtük. Nos, akkor az elejéről.

Ajkaink elváltak pontosan és tökéletesen kettő másodpercre, míg mind a ketten elmosolyodtunk, én meg az ajkaimra is haraptam. Tudtam, hogy tetszett neki a helyzet, hogy alatta vagyok immár egy melltartóban és egy francia bugyiban, ahogy nekem is bejött a látvány, ami a finoman kidolgozott hasára irányult. Leírhatatlan, mit is éreztem, azt kívántam, hogy mindenkinek legyen egy ilyen alkalma, de persze nem az én Punkommal. Észre sem vettem, hogy a fülemhez hajolt, miközben egy újabb csókcsatának lett vége.

- Amikor felégettük azt a rohadt házat, és megláttalak egy rövid nadrágba és topba...Azóta úgy meg akarlak...Tudod mit csinálni, hogy soha többet nem tudnál ülni. - Felnyögtem szavait hallván, mire a lehető legszexybb mosolyát villantotta rám.

Ügyetlenkedve simítottam végig ujjaimat izmos mellkasán, hasán kicsit több ideig eljátszottam, majd alhasán, s végül a fekete nadrágja felett kezdtem kis köröket rajzolni. Bevallom, eltartott egy kis ideig, míg megtaláltam a gombot, amit nagy nehezen gomboltam ki. A csőnadrágját letoltam a fenekéig, tovább viszont nem értem el, így szükségem volt a segítségére, amit meg is kaptam, így a földön tudhattuk a többi ruhadarab mellett.

Vettem a bátorságot, hogy kinyissam a szemeimet egy kicsit, és mint ha érezte volna, hogy nyitva vannak, az övét is kinyitotta, amik ki is tágultak. Elsőnek nem értettem, elmerengtem a smaragdzöld íriszbe a kicsi pupillákkal, aztán amikor már nem csókolt vissza, minden világos lett. Na jó, csak akkor lett minden puzzle a fejemben a helyén, mikor felkapta egy hihetetlen sebességgel a pólóját, majd a nadrágjába is belebújt, felhúzta a cipőjét, rám se nézett, és egyszerűen gyorsan kisietett. Semmit nem mondott, semmit nem tett, csak elment, és az ajtót sem zárta be maga után. Nem tudom, mit képzel, de az az ajtó nem lesz örökké nyitott számára...

12 megjegyzés:

  1. tényleg kicsit rövid lett...de sztem ahhoz képest jó ...mikor hozod a kövit nagyon vároomm!!:)))<33 m

    VálaszTörlés
  2. Remélem elmondod majd miért vagy nagyon boldog .. :) sajnálom hogy ilyen rövid lett és hogy ennyit kellett izgulnunk :((
    de csalafinta vagy mert a legjobb résznél hagytad abba .. és mi megint várhatunk egy csomót :):/
    nagyon jó lett.. várom a kövit ♥

    VálaszTörlés
  3. ÁÁÁ de jó lett *-* (kicsit rövid de jó:D) siess a kövivel várom :)) mi történ ??

    VálaszTörlés
  4. Most én vagyok debil,mert ezt most abszolút nem értem ?! O.o Most bevallja,hogy akarja őt.. úgy és aztán ott hagyja ez.. ez nekem magas! :O :D Kár,hogy ilyen rövid lett és hogy pont itt hagytad abba,de nem gond :/ ;) Okvetlen áruld majd el,hogy mi történt veled,kíváncsi vagyok :P Gyorsan kövit :3 ~Dóri :)

    VálaszTörlés
  5. most találtam rá a blogodra és aww.. megöltél! nem is egyszer! imádom!
    Harry hogy a francba képzeli h csak úgy ott hagyja Gwennyt. Jujj de kèpen vágnám.. Bár.. Nem. Cuki pofija van.. Jujj de most olyan pofátlan volt. Remélem azért összejönnek.. Gyorsan kövii! *--*

    VálaszTörlés
  6. Most találtam rá a blogodra és hadd mondjam el hogy nagyon tetszik. Ezen tényleg látszik hogy te találtad ki. :D Remélem hamar össze jönnek és boldogok lesznek. De ahhoz Hazz-nak kéne döntenie. :/ Siess a kövivel. :DDD

    VálaszTörlés
  7. Most talaltam a blogod es szerintem nagyon jol irsz , baratnom mondta hogy eszmeletlen jol irsz , es kivancsi voltam , megkaptam , es nagyon nagyon jol irsz :))

    Nomi voltam :D

    VálaszTörlés
  8. Nagyon jó :) Imádom :** Minél hamarabb újat :) ♥

    VálaszTörlés
  9. Nagyon jó.:* siess a kövivel :D

    VálaszTörlés
  10. http://troubledlovewithyou.blogspot.hu/2013/09/dij.html Szia, küldtem neked díjat!:) Folytasd, nagyon tetszik. További sok sikert!:)

    VálaszTörlés
  11. Leírhatatlan milyen jól megírtad! (:

    VálaszTörlés

Serdecznie polecam