2013. szeptember 3.

Unforgettable; Chapter; 17th

Gwendolyn O'Donell
Az a két nap, amit az után töltöttem Nizzába, mikor Harry megharagudott rám, kész borzalom volt. Így nem is tétováztam, haza jöttem, és bár feltűnt, hogy Punk igen agresszív volt, mikor pakoltam, s ő is haza akart jönni, valahol belül, nagyon fájt, hogy úgy bánt velem, ahogy. Önző szemét alak voltam, mikor azt kívántam, bárcsak láthattam volna őt sírni, de biztos voltam benne, hogy a szívem is megszakadt volna. Lelki szemeim előtt egy könnyektől feldagadt, piros szemű, helyes fiú, inkább már férfi lebegett. Rá kellett harapnom az ajkaimra, hogy ne sírjam el magam, és gyorsan a Gru mesére gondoltam, aminek köszönhetően halványan elmosolyodtam.

*

- Gwen! - Összerezzentem a váratlan dörömbölésre.

Az ajtó egy mély, rekedtes hangot rejtett, amit ezer közül is megismertem volna. Vártam pár másodpercet, hátha azt hitte, hogy nem vagyok itthon, de a Tv zaja, és fénye lebuktathatott. Amikor nem hallottam semmit, azt hittem, tényleg elment, s csalódott lettem, egyben megkönnyebbült is, de ismét kopogott az ajtón. 

- Gwen, nyisd ki azt a kibaszott ajtót, mert betöröm! - Erélyesen beszélt, ezt a hangnemet nem hallottam még tőle. 

Lassan álltam fel, kicsoszogtam az ajtóig, előkerestem a kulcsomat, majd a zárba tettem. Bár húztam az időt, tudtam, hogy Harry egyre jobban veszti el a türelmét. Végül feltéptem a kilincset, és szembe találtam magam magasságával. Alakja felém tornyosult, és 45 fokban kellett lenéznie, hogy a szemembe nézzen, és csak akkor tűnt fel, hogy alig érek fel a mellkasa vonaláig. 

- Szia - Elszégyelltem magam, mikor szembesültem, hogy az ő pólójába vagyok, és egy fekete francia bugyiba. 

- Ne haragudj rám, Gwenny. De meg kell értened, hogy abból semmi jó nem lehet, hogy mi járunk.

- Járunk? - A jobb szemöldököm a homlokomra szökött.

- Járunk, kavarunk, tetszünk egymásnak, vonzódunk egymáshoz, hívd, aminek akarod, nem érdekel. De nem lehet ez így. És barátok sem, mert nem tudjuk megállni, hogy ne legyen legalább naponta egy szájra puszi, vagy akármi, és...

- Harry, ez még nem indok semmire - Feleltem, s próbáltam úgy tenni, mint akit hidegen hagyja a dolog. 

- Gwen - Meglepődtem, mikor beljebb lépett, majd bezárta maga mögött az ajtót, s lerugdosta a cipőit. - Nem értesz engem. Nem lehet ez így...ahogy most van. Tudom, hogy vonzódunk egymáshoz, de...

- A vonzódás nem ugyan az, mint a tetszik, vagy bármi, Harry!

- Megengeded, hogy befejezzem?! - Mordult fel, hangja egyre emelkedett, bólintottam. - Túl...Törékeny vagy hozzám. Ismerem a fajtádat. Olyan...Természetes szépség. Óvni valóan az. És mellettem nem lennél biztonságba, Gwen. Akár mennyire is akarom, nem. És nem tudok ellene tenni. És a csók... - Nagyot sóhajtott. - Amikor csókolózunk, akkor kívánlak a legjobban, s nincs olyan nagy akarat erőm, hogy vissza tudjam magam fogni. - Lehunyta a szemeit.

Hű. És igazából...Hű. Ezt nem hiszem el! Szóval: törékeny vagyok, óvni valóan szép, azt akarja, hogy biztonságba legyek, és nem érdekli, hogy nem vagyok mellette, csak ne essen bajom, és...Khm...

- Bízok benned - Suttogtam, mire hirtelen nyíltak fel szemhélyai, amik feltárták a jól ismert smaragd zöld szempárt, amiben legalább kétszáz árnyalat pompázott. És azok a szempillák! Ha én szempilla spirállal hosszabbítom meg az enyéimet, akkor sem ilyen hosszúak. Hirtelen nagyon nagyon irigy lettem Punkra. És azok a csókolni való ajkak, istenem, szerelembe estem!...Megint.

Észre sem vettem, hogy milyen közel vannak már az ajkaink egymáshoz, míg nem tapasztotta az enyéimre. Azta, nagyon hiányzott ez az érzés, a pillangók a gyomromba, a bizsergés a hasamba, persze a szikra, ami kettőnk "vonzódásából" pattogott ki. Már csak azon kaptam magam, hogy a kanapén fekszek, s izmos, meztelen mellkast látok, amiben biztos voltam, hogy meg kell érintenem.

6 megjegyzés:

  1. Nagyon jó lett!!:DD imádom a blogodat!!mikor jön a kövii??:33

    VálaszTörlés
  2. Te szorakozol velem? ennyi és pont itt hagyod abba? ez kínzás ugye tudod?

    VálaszTörlés
  3. Ne máár pont most hagytad abba :'( , siess a kövivel , nagyon jó lett , :))

    VálaszTörlés
  4. Ahwww ez nagyon jooo, siessca kovivel:33

    VálaszTörlés
  5. Are you f*ckin' kidding mee ??? -.-" Pont most és itt abbahagyni... Ez bűn,én elverlek!! :@@ :DD Most már megértem Hazz gondolkodást,de egy kicsit még haragszok rá :P Annyira aranyosak együtt :$ Imádom Gwerryt ❤ Gyorsan hozd a kövit *-* ~Dóri :)

    VálaszTörlés
  6. PER-FECT uhh de jó lett csak ez kínzás

    VálaszTörlés

Serdecznie polecam