2013. augusztus 23.

Unforgettable; Chapter; 15th

Harry Styles
Csalódott voltam, mikor reggel nem találtam magam mellett senkit, csak egy össze gyűrt takarót. Emlékszem, hogy este elég sokat fészkelődtünk, párszor le is löktem szegény Gwent, és a takarót is elvettem tőle.

- Harry! Adj a takaróból! - Kezdte húzni az egyik kis sarkát, válaszul morgást kapott.

Kihasználta a pillanatot, mikor a hasamra fordultam, ezzel megszüntetve, hogy a hozzám bújását, s elvette tőlem a takaró felét. Bár eleinte kényelmes volt, hogy a hasamon pihenek, kezdett zsibbadni minden egyes porcikám, így úgy döntöttem, hogy Gwenny mellkasán a helyem. Egy fél órát ölelhettem magamhoz, a lábaink egymásba kulcsolva, de nem bírta sokáig, így ő fordult a hasára. Rosszallóan nyögtem, amin felkuncogott, végül a feneke felé helyeztem a fejem, kezeimmel a derekát öleltem, s elaludtunk.

Nagy nehezen keltem ki az ágyból, és belerezzentem, mikor egy fájdalmas nyávogást hallottam a talpam alól. Nagyot ugrottam, lekonyult ajkakkal néztem, ahogy Gwerry megrázza magát, majd leült, és engem néz. Óvatosan vettem az ölembe, majd bocsánat kérés képen simogatni kezdtem, míg nem aludt el az ölembe. Egy kis gondolkozás után az ágyra fektettem, és hagytam, had aludjon ott. Eszembe jutott, hogy Gwen közelgő szülinapjára kapta a cicát, vagy is úgy tudja. Persze, nem azért vettem neki. Így reménykedtem, hogy nem fog haragudni, és jól is tudtam. Mint ha el is felejtette volna, bár tudtam, hogy még nyomja belül.

- Jó reggelt - Köszöntem kómásan, szemeimmel Gwent kerestem, aki épp a kanapén ült Kittyvel, s filmet néztek.

A lábaik össze vissza egymáson, senki sem tudott volna kiigazodni rajtuk a szemével, ahogy én sem. Gwenny arcán mosoly jelent meg, majd egyszerre nevettek fel a barátnőjével a filmen. Éreztem a gödröskéket megjelenni arcomon, majd a kanapé mellett fotelba leültem, ami Gwen mellett van. Aranyosan rám mosolygott, pír jelent meg az arcán, mikor kacsintottam. Kitty hangosan "Bah"-zott, kikuszálódott Gwennie lábai közül, és a konyhába ment, ahol egy puszit váltottak Markkal. Nevettek, mikor én undorodtam el, és kihasználtam az alkalmat, hogy nincs csak Gwen a kanapén, mellé ültem.

Mosolyogtam, mikor rám nézett, s egy puszit nyomtam ajkaira. A reakcióját figyeltem, de amióta őt ismerem, nem értem a nőket. Eddig mind csak szex, szex, és szex, de ő nem, és nagy vágyat érzek az iránt, hogy érezhessem az ajkai aromáját megint, megint és megint. Ez pedig megrémiszt.

Figyeltem össze érő combjainkra, térdeinkre, és nem tudtam figyelmen kívül hagyni, hogy a csípőink is össze érnek. Markra kellett gondolnom, hogy ne keményedjen meg a farkam, hisz az a boxerben nagyon látszana, s azt sosem jó megmagyarázni.

- Milyen érzés mellettem ébredni? - Kérdeztem, miközben átkaroltam.

- Jó - A szemöldökét ráncolta.

- Tudod, szeretném én is tudni! - Feleltem keményen, mire felnevetett, s kellemes meglepetésként ért, mikor a fejét a vállamra hajtotta.

Az ölembe húzva nevettünk tovább a filmen, ami már a végén járt. Gwen teste felmelegített, és tudtam jól, hogy tetőtől talpig el van pirulva. Kittyék elmentek le a partra, de Gwennel nem tudtunk menni a gipsze miatt, ami mostanában el is van felejtve. Azt hiszem, Londonba mára van bejelentve orvoshoz, hogy leveszik, szóval ma elviszem majd valahova, ahol leszedik róla. Már el is felejtettem milyen tökéletesen néz ki a két kis tökéletes vádlijaival, de nyugtatott, hogy a combjait simán láthatom.

- Reggelizzünk - Állt fel, megfogta a kezem, és behúzott a konyhába.

Bekapcsolta a rádiót, majd kivett palacsintához való dolgokat a hűtőből. A tojás sárgáját sóval és olajjal össze keverte, beleszitált lisztet, közben folyamatosan öntött bele tejet. Lefedte, és arrébb tette. Elővett egy serpenyőt, és vékonyan bekente olajjal, és egy kis ideig beszélgettünk, rádiót hallgattunk, míg az ő állítása szerint, pihen a massza. Aztán elkezdte sütni, míg engem megkért, hogy a kész palacsintákat kenjem meg Nutellával, kakaóporral, vagy azzal, amivel akarom. De nekem megfelelt a két csoki, végül egy vaníliás pudingot is elkészített, és meglepően közöltem, hogy milyen jó a konyhába.

- Köszi. Megpróbálod? - Gondolt arra, hogy a palacsinta oldalát felszaggatja késsel, majd a serpenyőt egy határozott mozdulattal felemeli, ezzel elérve, hogy a palacsinta a másik oldalra essen egyenesen vissza le a helyére.

Vigyorogva bólintottam, és megvártam, míg a következő adagot is felteszi. Átadta nekem a serpenyőt, és már majd nem sikerült, de végül a fejemre esett, ami égette a bőrömet. Sietve kaptam le magamról, és végül megettem a félig nyers palacsintát. Nem tudtam figyelmen kívül hagyni Gwennie hangos nevetését, amitől muszáj voltam mosolyogni.

7 megjegyzés:

  1. Szupcsi lett :) Már várom a kövi részt :)) <3

    VálaszTörlés
  2. nagyon jókat írsz..csak így tovább!!:))<33

    VálaszTörlés
  3. OMG hogy tudsz ennyire jól írni O.O , nagyn jó lett , várom a kövit , és remélem hogy mihamarabb rendeződnek a családi gondok :))

    VálaszTörlés
  4. csak ma találtam meg és az összes részt elolvastam.imaaadom:D remélem hamar jön majd a következő rész:DD

    VálaszTörlés
  5. Visszatérteeem :P Minnél hamarabb gyere vissza ám :-* Nagyon jó rész lett ;) Harry nekem még mindig köcsög,de aranyosan :$ Utálom a macskákat,miért nem inkább kutya ? :D Gwerry,nem hiszem el,hogy ezt nem érti -.-" xD Gyorsan kövit :3 ~Dóri :)

    VálaszTörlés
  6. http://summerwithoned.blogspot.hu/2013/08/dij-1.html meglepi:* imádom <3

    VálaszTörlés

Serdecznie polecam