2013. augusztus 22.

Unforgettable; Chapter; 14th

Hi, guys!

Nos, mivel az előző blogomnak vége (Murk) egy újat kezdtem, ami szintén Harry fanfic. És méghozzá farkasos(: Broken Ma vagy holnap kerül fel rész.

Have a nice day!Xx

Harry Styles:
- Oké, akkor most vedd ki a kukából a kaját, és reggelizzünk - Nézett rám Gwenny.

Engedelmesen bólintottam, majd tettem, amit kért.

Miután megkentünk hat Nutellás kenyeret, csináltunk kakaót, ettünk epret és tejszínhabot hozzá, úgy voltunk vele, hogy palacsintát majd este csinálunk. Édesen nevetett, mikor Gwerry -még mindig nem értem ezt a nevet- a hasára feküdt és szagolta az immár üres, műanyag tányért Gwen mellkasán, ami a lélegzet vételével együtt mozgott le, s fel.

- Elmondod, hogy mi ez a név? Gwerry. - A szemöldökömet ráncoltam.

A lehető legédesebb mosolyával rázta meg a fejét, és egy arcra puszi után kivitte a tányérunkat a konyhába. Figyeltem, ahogy a cica a kis lábaival utána üget, majd megállt mellette, és nyávogni kezdett, Gwenny pedig mosolyogva adott neki az ujjára kent Nutellából, amit örömmel nyalt le, s hirtelen féltékeny lettem egy macskára.

*** 
Jóízűen nevettem fel, majd meghúztam a sörös üvegemet, amiből el is fogyott az alkohollal teli ital. Rákacsintottam az előttem lévő, szőke lányra, majd a farzsebembe kezdtem turkálni, s halkan szitkoztam, amikor nem hallottam csörgést, s nem éreztem semmit. Nagy sóhajjal néztem a szomorú lányra, aki kb. egy perc után ott is hagyott, s egyből kiszúrt magának egy másik, kigyúrt pasast, és nem kellett neki kétszer mondani, hogy irány be a mosdóba. Káromkodásomat egyre hangosabbnak éreztem, abból is tudtam, hogy a pultos lány komiszul vigyorgott, és azt hiszem, ő volt az egyike, akiknek tegnap sikerült nagyon...nagyon közel kerülni hozzám.

Egyből elszégyelltem magam, hisz eszembe jutott Gwen, és a reggeli könnyes szemei, de hamar el is felejtettem, és még három üveg whiskey után inkább haza sétáltam. Sötét volt, míg be nem értem a belvárosba, ahol viszont mindenhol bulizó tinik, vagy földön fekvő részegeket lehetett felfedezni, amerre csak néztél. Ó, Nizza és az ő nevezetességei. Mindegy, végül is nem a bulizások miatt jöttem ide. Sam ide soha az életben nem jönne, és nem csak azért, mert olyan egy balfasz, hogy nem tudja lenyomoztatni, ha nem valami gyerekkori emlékeket hallottam a suliba pár ribanctól, akiket csak azért húztam meg, hogy kiderítsem, hogy mennyit tudnak róla. Nem csalódtam; sokkal több lánnyal volt már együtt, mint én. Talán az egész város meg volt neki, és csak reménykedek benne, hogy azalatt az egy hét alatt, amikor együtt volt Gwennel, nem csinált semmi baromságot. De nem hiszem, mert Gwen elég bénán csókolt, és...Várj! Mi?! Gwennek velem volt az első csókja?! De...De akkor Sammel nem is csókolóztak?! Azért harapott rá a nyelvemre...

Észre sem vettem, hogy már a lépcsőn tartok felfelé, és hirtelen rám jött a hányinger és szédültem. Ó, igen, nagyon fáj a fejem! Tudtam jól, hogy részeg vagyok, és úgy járhatok, mint egy most született csikó, de büszke voltam magamra, hogy legalább a gondolataim megmaradtak, még ha úgy is fogok beszélni, mint egy idióta perverz paraszt.

- Sziasztok! - Vigyorogtam, mikor beléptem a szobába, de nem volt bent senki, így tettem egy próbálkozást Markélnál, és jól tettem.

De csalódott voltam, mikor a fürdőben találtam meg őket, egy elég érdekes pózban; Gwen a wc felett hajolt, és valószínűleg kihányta még a belét is, Kitty a haját fogta, és a hátát simogatta, Mark pedig telefonált, és közben a fejét fogta, mikor Gwen újabb adagot adott ki magából. Legszívesebben tökön rúgtam volna magam, mikor össze facsarodott a szívem, s valami szörnyű érzés volt a hasamba, amitől nekem is hányingerem volt. Olyan, amit tegnap éjszaka, és ma reggel éreztem elsőnek, amikor szembe kerültem Gwennel, és azt hiszem, azelőtt még soha az életben.

- Harry! Full részeg vagy te barom! - Kiabált rám Kitty, látván, hogy neki esek az ajtónak. - Menny, és zuhanyozz le! Mindjárt megy Gwen is.

Hangosan nevettem fel, és láttam Gwen csalódott arckifejezését, de nem tudom, hogy miért. Nem rajta nevettem, igazából Kittyn se. Egyetlen kifogásom az, hogy egy hülye részeg szamár vagyok.

***

Figyeltem, ahogy a fejét fogva jön ki a fürdőből az egyik pólómba, és egy boxerembe, ugyan is lehányta a pizsamáját. Nem is tudom, eddig még sosem voltam hajlandó oda adni bárkinek is ruhát. Úgy voltam vele, még ha lepedő gyűrés közben el is szakítok pár ruha darabot, felőlem mennyen haza meztelenül, vagy nekem mind egy, de ne merjen semmihez sem hozzá nyúlni, ami az enyém. És amúgy is, ritka volt, amikor a nappaliba volt ruhám, ugyan is nincs hozzá undorom, hogy a szobámba vigyem őket. Nem. Az az én területem, és senki másé. Majd talán lesz valakié, de amíg nem válok olyan nyálas döggé, hogy azt állítom, hogy lehet sírni egy lány után, addig nem. Mark ilyen lett. Bah! Bár még nem sírt Kitty miatt, nyálasan szerelmesek egymásba. Vagy is nem, de irritál, amikor ott ülök mellettük, és nyalják-falják egymást. Soha nem csinálnék semmi pénzért ilyet egy lánnyal. 

- Hol az ágyam? - Gwen a szemöldökét ráncolta az üres helyre, ahol eredetileg az ágya volt.

- Hupsz! - Vigyorogtam kanosan, és felálltam, hogy lefektessem magam mellé, ami legalább öt percbe telt.

Háttal fordult nekem, és fészkelődött a karomba, amikor magamhoz öleltem. Ujjaimat mozgásra bírtam, s végig simítottam a boxerem vonalán, amibe bele remegett. Az ajkaimat nyaldostam, mint ha csak olyan finom lenne, s csúnya, mocskos gondolatok jártak a fejembe, amitől keményedni kezdett a farkam. Eszembe jutott, hogy itt van fent óvszer, így folytattam, s csak akkor álltam meg, mikor megragadta a csuklómat, mielőtt a fő ponthoz érhettem volna.

- Harry, részeg vagy - Állapította meg, majd felém fordult, megforgatta szemeit a továbbra is perverz vigyoromon.

- Neked az leszek, ami akarod - Ú, ezt nem hiszem, hogy én mondtam, talán csak azért hihető, mert perverzségre gondoltam.

- Aludj - Lehelte ki az ajkain.

Csak akkor tűnt fel, hogy milyen közel is volt, amikor kissé eltávolodott tőlem de reflexemnek köszönhetően megragadtam a derekát, és magamhoz húztam. Ajkaink között kevesebb, mint egy centi lehetett, és éreztem, hogy a mellkasom bal oldalát valami melegség önti el.

- Meg akarlak csókolni - Suttogtam. 

Talán egy fél óra is eltelt, míg rávettem magam, hogy megcsókoljam. Pillái lebegtek, majd lassan hunyta le szemeit, ahogy én is. Nagy levegőt vettem az orromon, s nyelvemmel beutalást kértem ajkai közé, amit kicsit ügyetlenül, de megkaptam. Pisztáciát evett. Ez biztos. Már nyoma sincs a hányás izének. Gondolom fogat mosott, és azóta evett, és zuhanyzott is, s megbántam, mikor hamarabb távolodtam el tőle, mint azt szerettem volna.

- Bárcsak ez lett volna az első csókunk - Suttogtam

12 megjegyzés:

  1. A kurva életbe, hogy nem lehet többször megnyomni azt a kibaszott tetsziket na. Olyan gyönyörűen beszélek... :D

    Nagyon tetszett a rész, Harry meg egy hülye, részeg szamár :'DD

    PERVERZ HARRY FOREVER!

    Nagyon remélem, hogy hamarosan összejönnek, Harry pedig rohadt aranyos. :) *.*

    xx Dorothy S.

    VálaszTörlés
  2. de jó!!siess a kövivel!!! :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon nagyon jó lett..Alig várom kovit *-* <333 :))

    VálaszTörlés
  4. URAMISTEN. ILYENT MÉG NEM OLVASTAM.Nem találok szavakat dchgdfshsjn érzés :333333333
    Neked kitüntetést kellett volna kapnod a nemzeti ünnepen!!!!!!!!!! SŐT
    Annyira jó lett, hogy végig se olvastam, de már könnyeztem! Egyszerüen rohadt jóóóóóóóóóóóóóóóóóóó !!!!!!!!
    Mást nem is tudok írni.. talán a következő részhez! :DDDDDDDDDDD

    VálaszTörlés
  5. OMG , nagyon jó , ilyet még nem olvastam soha , szerintem Harry érez valamit Gwen iránt , várom a kövit :))

    VálaszTörlés
  6. Ohh ^^ Ez annyira édes lett, nagyon romantikus lett :')
    Sies!!

    VálaszTörlés
  7. Már egyszer írtam hogy imádom a blogod! A véleményem továbbra sem változott. Eszméletlen vagy! Következőt gyorsan *-*

    VálaszTörlés
  8. nem jöhetne hnap reggel a kövi rész??:DD<3 mert már nem birok aludni se..:DD

    VálaszTörlés
  9. http://whataboutloveap.blogspot.de/ Díj Nálam! (:

    VálaszTörlés
  10. Aztaaaaaa....Nagyon tetszett :) hamar kövit!! :D

    VálaszTörlés
  11. Nagyon jó siess a kövi-vel

    VálaszTörlés

Serdecznie polecam