2013. augusztus 9.

Unforgettable; Chapter; 12nd

Hi, guys!

Nem is tudom, mit írhatnék. Sajnálom rövid rész lett, legközelebb valószínű hétfőn hozok részt. Túl sok mondani valóm nincs.

Have a nice day!Xx


Gwendolyn O'Donell

H-val egymásra néztünk, és kitört belőlünk a röhögés, amikor egy hangos, illetve két hangos nyögést hallottunk. Ujjpercei fehérek lettek a kormányon, mikor arra koncentrált, hogy ne csússzon ki a kocsi a nagy nevetés közepette.

- Hazz! - Kopogott Mark az üvegen keresztül, mire még jobban nevettünk, és csak akkor tűnt fel, hogy mit mondott.

- Hazz? Az meg milyen név? - Mosolyogtam egy hülye mosollyal.

- Becenév - Diadal ittasan rám mosolygott, mire durcásan dőltem hátra a kényelmes, fekete székbe.

Hazz felnevetett, majd egy gyors puszit nyomott az arcomra, amin igen meglepődtem, és bár próbáltam vissza tartani, nem tudtam a mosolyomat látván arcán a féloldalasan görbült ajkait, amin egy mély gödröcske bújt elő. Játékosan beleböktem többször is, és felsikítottam, mikor hirtelen fogaival megragadta az ujjamat, gyengéden meghúzta, harapdálta, végül rám kacsintott, és elengedte. Felkuncogtam, majd a fekete pólójába töröltem az ujjamat, a mosolya szélesebb lett.

- Harry - Felelte egyszerűen. - Harry vagyok.

Hitetlenül néztem rá, majd azon kaptam magam, hogy szélesen vigyorgok, és nevetve a nyakába ugrok. Nevetett, közben éreztem, hogy egyik izmos kezével ölel, a másikkal a kormányt fogja, és próbál koncentrálni az útra, ahol nem kevés részeg ember járkál, vagy is próbál járni. És bár ha egy rendőr meglátott volna minket az út többi részébe, ahogy Harry (!!!) ölébe kuporgok, biztos vagyok benne, hogy Hazznak fizetnie kellett volna egy kis bírságot.

*

Feknevettem Kitty csillogó szemein, amikor mondtam neki, hogy nézze meg, hogy Mark hogy táncol. Olyan volt mint ha túl sok Asher klippet nézett volna, és ez a lányoknak is bejött, de egyből el is fintorodtak, amikor szájon csókolta Kittyt. Tudtam, hogy együtt vannak, de még nem láttam őket smárolni, és kissé kínos volt mellettük ülni. És akkor pillantottam meg, hogy Punk egy parányi ruhás, szőke csajjal -inkább babával- falják egymást, és abban a pillanatban össze facsarodott a szívem, és az csak ráadás volt, amikor H felvette az ölébe, és a férfi mosdóba vitte. 

Hatalmas piros pont, amiért csak a női mosdóba sírtam el magam, és örültem neki, hogy senki sem volt más bent, csak én. Persze, minden lány a férfi mosdóban lehet, gondoltam, és tudtam jól, hogy Harry nem azért vitte be azt a lányt a wc-be, hogy együtt takarítsák ki. De hogy lehet ilyen szemét?! Hozzám se szól, utána megcsókol, ismét nem szól hozzám, tök kedves velem, megvigasztal, hagyja, hogy az ölébe üljek, most meg  más lánnyal csinál olyan dolgokat, amibe nem akarok bele gondolni. De legalább nem a szállodába csinálja, és akármennyire is akartam, nem tudtam több jó dolgot kicsikarni a dologból.

Leszedtem a sminkem, és úgy döntöttem, hogy nem teszek fel újat, ha nem megkérem Markot, hogy vigyen ki a reptérre. Úgy is az egész utat végig fogom bőgni, felesleges lesz öt percenként menni, és cserélni a sminkemet. Egy sóhaj kíséretében nyitottam ki az ajtót ami egy nagy csapódással záródott be, de a zajtól nem lehetett hallani. A zene basszusa a testemben a szívem dobbanásával megegyezően dobogott, pedig elég gyors volt a ritmus. Szemeimmel Markot kerestem, de sehol sem találtam, de Kittyt. Így körbe jártam az egész hatalmas termet, és amikor kezeket éreztem meg a karomon, összerezzentem. Reméltem, hogy Mark talált meg engem, de csalódnom kellett, amikor három, teljesen izmos, fekete hajú srác állt mögöttem, és egyesével vigyorodtak el.

Udvariasan megkérdeztem, hogy segíthetek-e valamibe, mire összenéztek, és nevetni kezdtek. Az egyik intett a másiknak, aki egy poharat emelt fel, amibe valószínűleg valamiféle ital akart lenni, de nem tetszett a színe, s tudtam, hogy valamit tettek bele, és nem pepsit. Szemeimmel a felszívódott punk srácot kerestem, és amikor nem találtam, akkor megláttam kijönni durcázva a szőke csajt a férfi wc-ből, majd Harryt is, amint ép felveszi a pólóját, és úgy tett, mint ha semmi sem történt volna. Aztán megakadt a tekintete ezúttal egy kék (!!!) hajú lányon, és nem kellett egy fél perc se, hogy ismét a mosdóba legyenek.

- Most egy kicsit bulizni fogunk, rendben, szépségem? - Súgta túl közelről az egyik srác a fülembe, és össze vissza fogdostak, és akkor tudtam, biztos voltam benne, hogy nem lesz könnyű éjszakám

6 megjegyzés:

  1. Uhh imadtam aranyos ,izgalmas <3 ahww kovit :DD

    VálaszTörlés
  2. Nagyoon jó!Harry mekkora egy f*sz már...sorry.És remélem valaki majd Gwen segítségére indul.:)Várom a következőt!;)xx.

    VálaszTörlés
  3. Parasz, ez az egy szó jellemezné most Harryt most mérges vagyok rá, remélem Gwen valami rosszat tesz ellene és fájni fog ez Harrynek!
    Na szóval kövi részecskét:)

    VálaszTörlés
  4. Harry egy seggfej! Remélem Gwen csinál valamit ellene :D várom a kövi részt :)

    VálaszTörlés
  5. Wááá Harry egy akkora szemétláda -.-" Gwennek a helyébe én is ezt csináltam volna,muszály féltékennyé tennie :@ Fuhh azok a fiúk remélem nem fogják megerőszakolni vagy ilyesmi :S Gyorsan hozd a kövit :3 ~Dóri :)

    VálaszTörlés
  6. Naaaa..nem ér hogy itt hagyod abba! :/ :D

    VálaszTörlés

Serdecznie polecam