2013. augusztus 8.

Unforgettable; Chapter; 11th

Gwendolyn O'Donell
- Ez komoly? - Állam a padlót súrolta.

Egyszerűen vállat vont. Nem is tudom, de annyira megváltozott így a szemembe a Punkom, mint ha egy teljesen más személyt ismertem volna meg, amennyire már ismerem. Minden esetre nem gondoltam volna, hogy csúnya dolgokat csinál a lányokkal.

- Te is olyan bunkó, szemét, seggfej, perverz hagy ne mondjam mi vagy, mint minden srác - Kinyitottam az ajtót, és kipattantam a sárga taxiból.

Hallottam, ahogy Styles elsőnek kérdőn, majd határozottan emlegeti a nevem, míg kivettem  csomag tartóból a két bőröndömet. Nem foglalkoztam vele, elindultam Place Rossetti fagyizó felé, hisz nagyon meleg van, és jól esne valami, amivel le tudnám most magamat hűteni két értelemben.

- Gwen! - Erős karokat éreztem meg a kezemen, amitől bizseregni kezdet a tenyerem.

- Miért van az, hogy te tudod a nevemet, én pedig lófaszt se tudok rólad? - Kaptam fel a vizet, s próbáltam erős szorításából kicsúsztatni a karomat. - Ez már fáj! - Emeltem fel a hangom.

- Bocsánat! - Felelte idegesen, ujjainkat összekulcsolta, majd előre tolakodott a fagyira váró emberek között, akik nem díjaztak minket.

*

- Íííí, decukii! - Kezdtem el sípolni, majd előhalásztam ugrándozva a telefonomat, és H kezébe nyomtam.

Igen, ennyit sikerült kiderítenem, hogy H betűvel kezdődik a neve. De vért izzadtam, annyira kényeskedtem szegény Stylesnak, ő meg már a fejét fogta. Végül is, én mindig nyerek, ha pasival szembe állok ki. Haha.
Odaszökdécseltem a nagy, táncoló macihoz, és udvariasan megkértem -franciául-, hogy had csináljak vele egy képet, mire cukin bólintott. Elővettem valószínűleg a leghülyébb mosolyomat, átkaroltam a maci derekát, és ő is így tett az enyémmel, majd Punkra néztem, aki erősen koncentrált a kamerába, mint ha csak ez lenne az élete legfontosabb feladata. Végül kétszer villant a vaku, megköszöntem a macinak a képet, és integettünk egymásnak, amit a körülöttünk álló öt-hat évesek értetlenül néztek, de úgy tűnt, H-t nem nagyon zavarja. Ujjait az enyémre kulcsolta, de nem azért, mert fogni akarta a kezemet. Ha nem hogy ne szökjek el megint. 

Végül felsétáltunk a hotelba, ahol Punk fizetett egy két ágyas szobát, hisz szerencsémre nem volt már másik. A végén még rám támad éjszaka mint valami oroszlán egy nőstényre. Minden esetre megnézem, hogy a fürdő kád kényelmes-e.

- Szép, mi? - Összerezzentem Mark hangjától, és nem sok kellett, hogy leessek az erkélyről, amin jóízűen nevetett. - Minden ablak a tengerre néz. A miénk is.

- Ti is itt vagytok? - Kérdeztem, mire bólintott.

Egy másodpercnyi remény volt bennem, hogy hagy legyek én Kittyvel, de végül elvetettem az ötletet. Had legyenek ők ketten. Ki tudja, már most mit csináltak abba az ágyba. Minden esetre maradok inkább a helyemen, ebbe a szobába, Punktól egy méterre, és veszélyben. Maximum kifekszek az erkélyre, vagy ha nagyon gáz a dolog akkor leugrok innen. Nem rossz ötlet. Kifejezetten tetszik a fantáziám.

- Mizu? - Lépett mellém H.

Fekete szerelése tökéletesen feszült izmos, finoman kidolgozott testére, és csillogó szemekkel néztem, ahogy a nagy meleg miatt lehúzza a pólóját a hasán, mellkasán, nyakán, állán, és végül a feje többi részén. Csak akkor jöttem rá, hogy az ajkaimat harapdálom, amikor a számra nézett, és abba hagytam. Lehajtott fejjel próbáltam úgy tenni, mint ha a cipőmet tanulmányoznám, amibe bele izzadt a lábam, ezért valószínű, hogy büdös lesz, amikor leveszem. Kell szereznem titok zoknit, mert nem jó zokni nélkül a fél cipő.

- Miért hoztál ide? - Nem néztem rá.

Nagy hosszú sóhaj hagyta el piercinges ajkait, és megtámaszkodott a korláton, amitől megfeszültek izmai. Pilláim alól felpipiskéltem rá, a tengert nézte, tökéletesen komoly arckifejezéssel. Eszembe jutott, hogy talán nem láttam még tőle szexybb pasit, és bizonyítékom volt rá, hisz még nem voltam tejesen szerelmes senkibe.

- Sam miatt - Hangja tele volt undorral, amin majd nem felnevettem.

- Mi van Sammel?

Idegesen vicsorgott, felső fogait az alsókon súrolta, ideges volt, gondoltam. Valami volt Sammel. Valamit csinált vele, ebben biztos voltam. Talán megverte, vagy megfenyegette, vagy nem tudom. Igazából nem tudtam elképzelni, hogy melyikük az izmosabb, de H minden esetre biztos vagyok benne, hogy nem nagyon, csak egy kicsit magasabb. hisz két méter felett van. Igen, ezt is kiderítettem, azt mondta, hogy kétszázöt cm körüli a magassága, én pedig százhatvan centis törpe vagyok. Nem is értem, hogy értem el az ajkait, amikor csókolóztunk. Jut eszembe, a hotelba jövet vettem kis pénzemből egy csilis hot-dogot, de valahogy más volt. Talán a fém íze hiányzott, ami Punk piercingéből áradt. Majd elkérem tőle, és megkóstolom.

- H, mi van Sammel? - Ismételtem meg, mire szemei elsötétültek.

- Azt m-mondta... - Elhallgatott, és csak úgy, mint én két perccel ezelőtt, fekete cipőjét nézte, és erősen gondolkozott. - Beszerzett egy fegyver tartási engedélyt. É-és...és azt mondta, hogy akadály mentesen elvehet tőlem.

A pulzusom hirtelen legalább száz lett, és fogalmam sincs, hogy azért, mert azt mondta, hogy elvehet tőle, vagy azért mert Sam le akar lőni. Szemeim bepárásodtak, ennek köszönhetően homályosan láttam az előttem álló angyali személyt, aki kerülte a tekintetem. De tudtam jól, hogy legalább annyira ideges, és zavart, mint én.

- M-mi? D-de mikor, é-és mi-miért? - Dadogtam, és nem bírtam megállni, hogy egy könnycsepp ne folyjon végig az arcomon, a többi sorscsapásként ömlött a szememből.

- Ne sírj, Gwen. Nem engedem, hogy bántson. Sosem. - Meglepődtem, mikor szorosan átölelt.

Jobb keze a fejemet simogatta, a bal pedig a derekamnál fogva ölelt, és próbált vigasztalni. Már jobban nem is tudtam csodálkozni, amikor belepuszilt a hajamba, éreztem, amikor egy hajszál bele akadt piercingébe. De óvatosan kiszedte, amiért nagyon hálás voltam neki, és csak akkor tűnt fel, hogy mezítelen mellkasán vagyok, amitől valahogy kissé jobb kedvem lett, hogy közelről megcsodálhatom finoman kidolgozott testét, sőt még érinthetem és rajta is feküdhetek. Bárcsak itt lenne Abby, biztos csinálna így ezer és egy képet rólunk.

Pár perc múlva viszonylag megnyugodtam és lassan eltávolodtunk egymástól. Nem akartam tudni, hogy hogyan nézhettem ki, de H nézésen elárulta. Gyengéden törölte le szemem alól ami a füstös sminkből, és a szempilla spirálból oda került, és a nadrágjába törölte kezeit, majd megismételte a lágy mozdulatokat, míg nem tűnt el az összes. Közelről figyeltem hatalmas, hosszú ujjait, amik egyre jobban kezdtek feketedni a festéktől, annak ellenére is, hogy többször megtörölte, de nem tűnt úgy, hogy kifejezetten érdekli.

Amikor biztosított róla, hogy rendben vagyok, bementünk a szobába, ahol egyből az ágyra ugrottam, ahol az egyik bőröndöm volt. Kihalásztam belőle a szemceruzát és a spirált, és igyekeztem be a fürdőbe, hogy Punk ne lásson többet így. Elég volt, hogy akármi is volt a véleménye, most nem csak rondának, ha nem egy érzelmes szarnak is tarthat, aki fél az "exétől" akivel még csók se volt, nem hogy más.

- Gwen! - Összerezzentem a hangtól, és sikeresen húztam egy rövid csíkot a ceruzámmal a szemem alatt, így olyan vagyok, mint ha karikás lenne a szemem, de gyorsan leszedtem.

Egy hangos hümmögéssel jeleztem, hogy itt vagyok, és figyelek, mire megkérdezte, hogy bejöhet-e. Bólintottam, bár tudtam, hogy hiába, hisz nem látja, de azért benyitott egy szál boxer alsóba. Láttam a kezébe a borotvát és a habot, szóval valószínű, hogy leborotválja szúró borostáját, ami a csók közbe is zavart, de nem volt időm, hogy azon gondolkodjak.

A másik mosdó kagyló elé állt, és megmosta a arcát, ami csillogott a lámpai fényben. Bekente az arcát a habbal, és rám nézett. Úgy tettem, mint ha semmi sem történt volna, de hangos nevetése tudatta velem, hogy élvezi a játékot. Rázkódó vállal húzta végig a borotvát az állán, majd ismét, és megmosta. Ezt addig csinálta, míg tökéletesen nem lett sima gyönyörű arca, majd végül ismét megmosta, pont, amikor kész lettem a sminkemmel, és csak akkor jöttem rá, hogy felesleges volt, hisz két óra múlva már lassan alvás, ha minden igaz. Tíz óra van, nem tudom, hogy menni akarunk-e még valahova.

Az ágyon ült, és a telefonját nyomogatta, de tudtam, hogy engem néz igazából, ahogy gyorsan átvettem egy rövid, fekete farmer gatyát, és egy fekete trikót, amin egy "Fuck you" felirat volt fehérrel. Elpirultam, mikor hangos füttyszó hangzott el azelőtt, hogy felvehettem volna a nadrágomat, a fekete-fehér csíkos francia bugyimat csodálhatta, gondoltam. És akármennyire próbáltam a szekrény ajtajában elbújni, végül feladtam. A fürdőt meg elfoglalta Mark, mert nekik meg elment a meleg víz, vagy ahogy az az idióta mondta, kihűlt. Kitty meg simán az "Elszaladt" szót használta, de ezt a poént Mark nyerte meg. Minden esetre együtt mentek, és egy jó ideje már bent vannak.

- Csinos! - Kezeket éreztem meg a fenekembe markolni, mire hangosan felnyögtem.

H hitetlenül nézett rám, majd kitört belőle a röhögés. Pont, mikor Mark kijött, olyan "most szexeltem" hajjal, akkor vágtam Punkhoz egy párnát, és udvariasan a fejéhez basztam, hogy hallgasson el. Mark értetlen tekintettel pillantott rám, majd az ágyon röhögő idiótára, majd ismét rám, de csak legyintettem.

- Mehetünk - Jött ki Kitty dögös, matt fekete ruhába, majd egy puszit nyomott Mark arcára.

Styles lassan befejezte a nevetést, majd az ujjait az enyémre kulcsolva indultunk el. A hotel előtt egy piros Nissan GTR Nismo várt ránk, amin hitetlenül felnevettem. Egy harminc év körüli férfi kinyitotta nekem az anyós ülési ajtót, udvariasan megköszöntem, és beszálltam. Mellettem Styles ült, mögöttünk Kittyék akik teljesen úgy romantikáztak, mint ha ott sem lennénk. Azaz falták, és csodálkoztam, hogy nem nyelték le egymást. Punk észre vette, hogy kissé zavar, ezért egy falat húzott a hátsó ülések elé, amin felnevettem.

- Hova megyünk? - Kérdeztem kíváncsiskodva, és megnéztem a vissza pillantó tükörbe a sminkemet.

- Bulizni - Felelte egyszerűen.

5 megjegyzés:

  1. imádoooom !!!!! gyorsan a következőt!!:D

    VálaszTörlés
  2. Pls kovit.gyorsannn keves punk blogot.olvasok nem mintha nem szeretnem sot imadom oket csak keves jo van belole az egyik nagy kedvenc a tied ;)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó siess a kövivel!!!! :)

    VálaszTörlés
  4. K*rva joo lett!;)...siess a kovivel!*o*

    VálaszTörlés
  5. Ez nagyon ott van *.* Az a köcsög Sam,senkinek nem esik bántódása rajta kívül :@ :D H... hmmm,ez annyira a Három méterrel a felhők fölött című filmet hozza nekem elő <3 Styles annyira bosszantóan mégis aranyosan bunkó :P Gyorsan kövit :* ~Dóri :)

    VálaszTörlés

Serdecznie polecam