2013. július 14.

Unforgettable; Chapter; 9th

Hi, guys!

Kész lett a trailere a blognak. Remélem tetszik! Trailer

Gwendolyn O'Donell

- Nagyon szép, Gwendolyn. Csak így tovább. - Mosolygott kedvesen a rajztanár a papíromra.


Nos, igen. A lapomon egy gyönyörű szempár helyezkedett el. A zöldnek nyolcvan árnyalatát sikerült össze kotyvasztanom, amiből meglett a Punkom íriszének egy egész hiányos színe. A pupillába kevéske szürke vonalakat rejtettem el, amiknek a felét a sötét, sűrű szempilla elrejtette. Kedvesen visszamosolyogtam Mrs Parkerre, s abban a pillanatban ki is csengettek. Sóhajtva vettem fel a táskámat, majd a rajzomat a tanári asztalra helyeztem, ahol a többiek idióta művei is szerepeltek. Vigyorogtam Kittí művén; természetesen egy halálfej volt, amit különböző színekkel díszített.

A fülembe dugott fülhallgatóval igyekeztem a huszonhatos terembe, ahol francia lesz, ami persze tök jó, mert félig az vagyok. Ugyan is Párizsban születtem. Az angol név meg apáról van, hisz ő angol teljes mértékben, így logikus, hogy anya a teljesen francia a családban. Mr Betranche már a teremben volt, mindenki más az udvaron, így én is lebicegtem nehezen a lépcsőn, és megálltam a büfénél, ahol mindenki előre engedett. Széles, s kedves mosollyal próbáltam visszautasítani őket, de erőszakosak voltak, így kénytelen voltam előrébb menni, ahol a Punkom állt, és éppen egy Pepsit vett. Megfordult, s magassága miatt lepillantott rám, de tekintete a szememtől kicsit lejjebb vándorolt. Szemöldök ráncolva húztam magamon össze a pulcsimat, makacsul néztem rá. Tekintetemet kerülte egészen idáig, egy féloldalas mosolyt villantott, majd elment az italába kortyolva.

Akaratom ellenére szélesen vigyorogtam, és haragudtam magamra, mert így érzek. De makacs gondolataimat egyből elhessegettem, és a büfés nénitől kértem egy pizzát, majd kibicegtem az udvarra, ahol már mindenki jött befele. Persze inkább lehúzódtam, és bemegyek utolsónak, mint hogy a másik lábamat is eltörjem. Szóval már mindenki bement, a folyosó, s az aula is csendes volt, csak én szerencsétlenkedtem a lépcsőnél, és körülbelül tíz perces késéssel érkeztem meg, ahol a tanár szúró szemekkel pillantott rám. Szóval megmagyaráztam folyékonyul beszélve franciául, hogy nem tudtam feljönni a lépcsőn, majd leültem a helyemre, az ablak felőli padsor utolsó sorába. A középső padsor utolsójába Mark, a fal felőlibe meg a Punkom foglalt helyet. Előttem Michael, Mark előtt Kitty, a Motorosom előtt pedig Benjamin ült.

- Hé - Dobott Michael egy papírt az asztalomra.

'Gyüssz' jövőhéten strandra? Ha leveszik a gipszed.Xx'

Aprót bólintottam, majd eltettem a táskámba a papírt, mert nincs sok kedvem most vele beszélgetni. Inkább a szemeim sarkából figyeltem Őt, de nem láttam, így fejemet negyven fokban elfordítottam de vissza is fordultam, hisz engem bámult. Mark egészen jól szórakozott rajtunk, de egy halk nevetéssel lerendezte az egészet, és valamit rajzolt a füzetébe. Vettem egy nagy levegőt, és ezzel reméltem, hogy eltűnik a rózsaszín pír az arcomról, de nem. Még egy kísérletet tettem; odafordítottam a fejem, de ezúttal -még ha továbbra is engem nézett- nem hátráltam meg, és abba a gyönyörű, smaragdzöld szemekbe pillantottam.

- Gwéndolyn! - Hallottam meg a tanár hangját, amibe erős francia akcentus bujkált, mivel csak franciául tud. - Elhiszem, hogy Mr Styles viszonylag...vonzó srác, és bár kitűnően tudtok franciául, szeretném, ha ide figyelnétek!

A többi diák értetlenkedve pillantott ránk; lószart sem értettek az egészből. Általában mindig én fordítok nekik, de ezt nem fogom. Styles - ezek szerint az, háh- egy gödröcskés mosollyal rám mosolygott, és továbbra is engem bámult, míg én tenyerembe temetett kezekkel tetőtől talpig elpirultam. Á, de hogy lehetne ennél cikibb. Mindenesetre ezt majd visszakapja Betranche, bár fogalmam sincs, hogy hogyan. De azt majd megköszönöm neki, hogy megtudtam a Punkom nevének egy részét; Styles.

*

- Szóval mi van azzal a Punk gyerekkel? - Bökött oldalba Abby a francia órára emlékezve.

Végül elmondtam neki, hogy mit mondott a tanár, mire egy nagyot röhögött, ráadásul óra közepén, és ezért kiküldték. Elég kínos volt, mert Styles - hihi, imádom a gondolatot- ott ült tőlünk pár padra, és ismét francia volt, azaz közös óránk. És vigyorogva nézett rám, mikor elmondtam neki, bár nem tudom, hogy hogy hallhatta. Vagy is annyira messze nem volt, de suttogtunk. Talán az arcomon megjelent pír árulta el... igen, ez lesz az. 

- Semmi. A büfénél lenézett a melleimre, kacsintott, aláírta a gipszemet, és vigyorgott. Olyan titokzatos. Egyik pillanatban utál és le se szar, a másikban meg...flötöl és stíröl. A szemei hol fagyosak, hol vágyakozással terhes, és ez össze zavar. Vagy csak én vagyok idióta, és nem fogom fel, hogy igazából ez mit is akar jelenteni. Nem értem.

Abby nevetve kócolta össze a hajamat, majd csatlakoztunk Michlaelhez, és Gushoz, akik ma reggel suliba is hoztak, így haza is visznek. Csodálatos gipszemnek köszönhetően nem tudok tíz percet sétálni, vagy is tudnék, de nem teszem, mert a tíz percből egy óra lenne. No meg a lábamnak sem tenne jót, ha össze vissza szaladgálnék az úttesten, vagy épp a járdán. És ha megtámadna egy kutya, nem tudnék elfutni. 

Épp beszállni készültem a kocsiba, amikor benyúltak a térdkalácsom alá, a másikkal a vállamat karolta át, és egy számomra ismeretlen laza mozdulattal vett a karjaiba. Elsőnek azt hittem, hogy Mark az, de nem. Styles volt és már majd nem rákiabáltam az Ál Markra, de megláttam, hogy Ő az. A lélegzetem szaggatott lett, egy idő után nem kaptam levegőt, s kitágult szemekkel néztem, ahogy egyszerűen csak a motorja irányába visz. Mondanom sem kell, hogy mindenki minket nézett. A suli ribancok irigykedve, Abby, Kitty és Gus vigyorogva, Michael száj tátva, a többiek meg kitágult szemekkel. Sokan összenéztek, és elmosolyodtak, de többen voltak, akik még mindig nem eszméltek fel. És a kínos csönd, istenem. Még az alsóbb évesek is kinéztek a teremből az ablakon keresztül hogy mi ez a csend. Lesütött fejjel pillantottam a gipszemre, ott is a középpontban lévő Punk.X írásra. Ezt a gipszet mindenképpen elteszem.

Tetőtől talpig elpirultan néztem körbe, tekintetemet mindenkin végig hordoztam. Styles letett, míg felszállt a motorjára, majd intett a fejével, hogy én is így tegyek. A kezemet fogva (!!!) felsegített, majd berúgta a motort. Már az emberek egy hatalmas körbe vettek körül minket a parkolóba, és továbbra is csöndet és figyelmet kaptunk. Átkaroltam a Punkom derekát, s megint elkapott az az érzés. Combjaink össze simulnak, fejem a hátán, és szorosan magamhoz ölelhetem. Csak a sok szempár nem kéne, ami minket körül vesz, de mindegy. Az illata semmit sem változott.Továbbra is férfias, és a haja is popcorn illatú. Mostanában nagyon szeretem a popcornt, de ezt az illatot még a vajashoz sem tudom hasonlítani. Talán csokis, vagy karamellás. A férfias illatról ne is beszéljünk. Nem tudom, milyen parfümöt használ, biztos valami márkásat, de nagyon nagyon tetszik. Majd szét kell néznem a drogériába, hisz ezt az illatot ezer közül is megismerném.

És elindultunk. A kör kitárult előttünk, így könnyedén kijutottunk az emberek féltékeny, kíváncsiskodó, vagy boldog pillantásai elől. Mondanom sem kell, hogy már a parkolóból kifelé átlépte a sebességi határt, és nem is foglalkozott azzal, hogy két rendőr mellett is elhaladtunk, de nem jöttek utánunk, fogalmam sincs, hogy miért. Talán tudják, hogy nem érhetik utol, vagy egyszerűen ismerik. 

Egy kereszteződéshez értünk. Ha egyenesen megyünk, akkor már csak két rövidebb utca lesz, de ha jobbra, akkor lemegyünk az autópályára. Az egyenes nyilú lámpa piros volt, a jobbra mutató pedig sárga lett, ekkor Styles feltette a lábát, aztán zöld, és letérünk jobbra.

6 megjegyzés:

  1. Asszony!

    Megint hülye vagy, remélem tudod! Imádom ezt a részt hihetetlenül jó! Én sem értem Styles hangulatváltozásait, de nekem tetszik a stírölős, flörtölős Punk :3

    Remélem lesz köztük valami kommunikáció is, nem csak szemezgetés, de felőlem folytathatják azt is :'D

    ELSŐ VAGYOK FUCK YEAH

    Siess a kövivel! ;)

    Dorothy S.

    VálaszTörlés
  2. Manó!

    Bakker, lekéstem az elsőről:D Na nem baj, megfelel a második is, ha közben nem ír senki sem:) Jujj, mi lesz ott:D Remélem Styles nem szúrja el. Lehetne már valami, és remélem, hogy legalább Hazz is megszólal:D Mondjuk izgalmas az is, ahogy most van.. Nah, de sipirc írni a kövit, mert bajok lesznek:D
    Amúgy anyával olvastam és a bátyám csajával, mint mindig. Képzeld el: mi hárman ülünk a laptop előtt fél percenként nézve a blogodat pattogatott kukoricával a kezünkben, apa és a bátyám a háttérben kártyáznak mert unatkoznak.. jó az élet:D Siess:)

    Annaxx

    VálaszTörlés
  3. Mr. Styles :3 Áhw túl jó vagy csajszi *-* Imádom Harold hangulatváltozásait,persze zavaros,de sexy :$ Már nagyon lehetne csók,alig vároom :P Kövit drága :-* ~Dóri :)

    VálaszTörlés
  4. Isten király rész lett*-* legalább egy csók elcsattanhatn ha a többi még odébb van:3 i love Dórii<3

    VálaszTörlés
  5. úristen!! most találtam rá a blogodra, olvasom, olvasom, olvasom, olvasom, olvasnám tovább, erre nincs több rész! Siess a kövivel, mert kurvajó! :) xx

    VálaszTörlés
  6. Mikor lesz mar uj?! :D Merges vagyok :D

    VálaszTörlés

Serdecznie polecam