2013. június 26.

Unforgettable; Chapter; 4th

Harry Styles

A folyosó végén beszélt azzal a tetű Michaellel. Többször mosolygott, nevetett, vagy épp elpirult a lány. Nagyot nyeltem, mikor rávettem magam, hogy felé közelítsek, de megakadt a szemem egy fekete, szűk mini szoknyán. Ajkaimra harapva mértem végig a túl plasztikáztatott lányt, majd egy apró, féloldalas mosolyt vetettem egy pillanatra felé; igyekeztem úgy intézni, hogy ne lássa senki más a mosolyomat. Fekete, göndör haja lazán simult feszes, szinte szilikon mellére, erősen kivágott, V nyakú pólójából kikandikáltak cicijei. Csodálkoztam, hogy egyáltalán kap levegőt abba az ezüst, pánt nélküli pólóba. Erős, piros rúzs díszítette plasztikáztatott ajkait, amik sunyi mosolyra húzódtak. Barna, szinte már fekete szemeivel vágyakozva pasztázott, a lány irányát megváltoztattam, és a kurvához mentem.

*

- Ha ezt Gwen megtudja... - Rázta a fejét Mark.

- Az ki? - Hangom unott volt, nem néztem fel a telefonomból.

Megan jött ki a fürdő szobából, miközben a szoknyáját igazgatta magán. Kócos haja, elkent rúzsa, orcájára kent szemfestéke. Ezekkel nem is volt annyira vonzó, és szexy, mint eleinte a suliba.

- Tudod. A félig punk lány. A szép szemekkel. - Ráncolta a szemöldökét Mark.

Egy percig úgy tettem, mint aki nem tudja kiről van szó, holott ez nem igaz. Csak kék szemei, halvány rózsaszín ajkai, hosszú szempillái, s aranyos gödröcskéi voltak az eszembe. De hamar kivertem a fejemből azt a kis köcsög csajt, majd Meganra pillantottam, aki az előbb mondott valamit, de nem figyeltem, aztán megismételte, hogy a fürdőben hagyta a számom.

- Nekem nem kell. De kérdezd meg Benjamint. - Feleltem, mire az előbb említett félig emó, félig punk srác szikrákat szórt a szemével.

Megan pár pillanatig hitetlenül meredt rám, majd duzzogva elment, pont amikor Kitty belépett. Értetlen tekintetek kaptunk tőle, de amikor rám nézett -csak én vagyok boxerben- rájött, hogy mi is volt ez. Idegesen, kissé hunyorítva méregetett, de úgy tettem, mint ha semmi sem történt volna, hisz ez nem az első alkalom volt. Kitty leült Mark és Zayn közé, de az előbbi egyből az ölébe húzta. Hiába próbálta titkolni zavartságát, az enyhe rózsaszín folt meglátszott az arcán, mikor Mark egy puszit nyomott orrára, majd össze dörzsölték az előbb említett testrészüket. Egy félig scene és egy félig punk. Jó párosítás.

- Nem akarunk bowlingozni menni? Unatkozok. Ilyen sem volt még. - Nyüszìtett Zayn, pont, mikor Greg lépett be a raszta fürtjeivel.

Ìgy öten lakunk ebbe a házba. Mark, a félig punk, Benjamin, a félig emó, félig punk, Zayn, a csendes punk, Greg, a raszta punk, és én...a nőcsábász, erőszakos, "nem törődöm semmivel" punk. De ha reálisan akarok gondolkozni, hamarosan egy félig scene lány is be fog jönni a képbe. Visszatérve Gergre. Jó fej, ő béreli a kecót, és ő fizeti a legtöbbet. Olyan, mint egy apa, pedig csak hat évvel idősebb tőlünk. Tizenöt éves korunktól a legtöbbünket ő nevelt, kivéve engem. Már tizenhárom évesen itt lakok, de mindegy. Általában ha unjuk a pizzát ő főz valami egyszerűt amit tud, pedig sokkal jobb vagyok a konyhába tőle, de tudják jól, hogy én be nem teszem a lábam oda, kivéve ha a hűtőből kell valami, esetleg valamit megmelegítek a mikróba.

- Jó ötlet. Ideje kimozdulnotok, csak suliba jártok ki, de oda is motorral, vagy kocsival. Harold! Öltözz fel, és gyere! - Utasított, tudja jól, hogy utálom a Haroldot.

Mezíten talpamat a hideg padlóra passzíroztam egy sóhaj kíséretében, majd kettessével szelve a lépcsőfokokat siettem fel a szobámba. Mindenhol boxerek, nadrágok, vagy épp pólók heverésztek. A majd nem üres szekrényhez siettem, majd kivettem belőle egy V nyakú, testre simuló, természetesen fekete pólót, majd egy szintén sötét csőfarmert. Belebújtam szürke Converse cipőmbe, egy pillantást vetettem mesés külsőmre, de mielőtt indultam volna, a szekrényemből kihalásztam négy óvszert, s a farzsebembe rejtettem egyet, kettőt a pénztárcámba, egyet meg a cipőmbe.

- Gyere már te faszfej! - Kiáltott fel Mark, pont, mikor a csukámba dugtam az egyiket.

Bólintottam, bár tudtam, hogy nem látja, majd lesiettem a lépcsőn. Mind az öten full feketében, vagy épp sötét bordóban pompáztunk, míg Kitty egy fekete rövid nadrágba, és egy sötétkék pólóba Mark oldalán. Bólintottam, mielőtt mindenki indult volna a saját járgányához. Mark az egyszemélyes motorja hátulján, míg én a szürke-fekete TZR-emen, a többiek Greg bmw-jével. Mark motyogott valami kitérőről, de nem értettem minden szavát rendesen. Mindegy. Ráhagytam, majd követtük Gregéket.

A bowling nem erre van. Ezt tudom. Vagy a hosszabb úton megyünk, amit kétlek. Értetlenül néztem, ahogy Greg kiteszi az irányjelzőt, majd egy kocsi feljáróra hajt. Majd megpillantottam a leégett házat, s akkor jöttem rá, hogy a lánynál vagyunk. Dühös pillantásokkal ajándékoztam meg a mellettem parkoló Markot, aki úgy tett, mint ha nem tudná, hogy figyelek. Greg dudált egyet, mire a benti villanyok lekapcsolódtak, és az ajtó kinyílt. Zörgött a kulcsaival, miközben bezárta az ajtót, majd a kiskapun belül megjelent egy hatalmas malamut.  Gwen megcirógatta a fejét, és bezárta a kiskaput is, majd Gerg a vállánál fogva átkarolta, s felém mutatott, miközben motyogott valamit. Gwen bólintott, s azt látni kellett volna, mennyire bizonytalanul jön a közelembe. Egész jól mulattam rajta, de figyelmem elterelődött külsejére. Egy oldalt csipkés farmer, rövid gatya, fekete nyakba kötős póló, s füstös smink. A póló nem volt merész, még is látszott egy kicsit feszes melleinek egy pont elég felülete. Nadrágjából gyönyörűen jött ki feszes, fényes, napbarnított, szőrtelenített combja, majd lábszára. Végül egy fekete telitalpú magassarkút választott, ami igen csak kiemelte lábai tökéletes vonásait. Greg felsegítette mögém, miközben én próbáltam úgy tenni, mint ha itt se lenne, s a leégett házat pasztáztam. Farkam keményedni kezdett, mikor tökéletes combjai az enyémekhez simult, de hiányzott, hogy átölelje a derekamat. Értetlenkedve fordítottam hátra a fejemet, és láttam, hogy a motor hátuljába próbál kapaszkodni. Egész jól mulattam, de nem mosolyoghatok előtte. Talán még a végén azt fogja hinni, hogy kedvelem, közben meg gyűlölöm. Sóhajtottam gondolataimon, majd gyengéden az ujjait megfogva vezettem kezét a derekamra, majd a másikat is. Hagytam, hogy fejét a hátamra hajtsa, hisz alig tudta így is átölelni a testemet. Kezeit összekulcsolta, lepillantottam a combjaink találkozására. Nagyot nyeltem, és azt kívántam, hogy induljunk már, mert itt helyben megbaszom.

Nem bírtam kivárni, míg Greg kiáll a parkolóból. Berúgtam a motoromat, mire Gwen összerezzent. Szívverését éreztem a hátamba, hagytam, hogy beszívja a parfümöm illatát. Tetszhetett neki, hisz fejét jobban a hátamba fúrta, és remélte, hogy nem veszem észre. Megmarkoltam a kormányt, majd párszor meghúztam a csuklómmal, míg meg nem bizonyosodtam arról, hogy eléggé fel nem melegedett, majd elindultam. Gwen szorosabban ölelt, szíve is jobban vert, s tudtam, hogy felfigyelt a csörgésre a farszemembe, mikor kicsit jobban húzódott hozzám. Nem is tudom. Reméltem, hogy azt hiszi, hogy cukros papír, vagy valami szemét, de okos lánynak látszott.

Piros lett a lámpa, mire Gwen feljebb emelkedett. Álla a vállamhoz ért, s tudtam, hogy a piercingeket méri fel az arcomon. Jobbra, majd balra néztem. Ha balra megyünk, már ott is vagyunk. Ha jobbra, akkor megkerüljük Londont a belvárosban. Nem volt nehéz, hogy melyiket válasszam. Sárga lett a lámpa, mire Gwen ismét lejjebb húzódott, és a hátamba fúrta a fejét. Bár nem láttam, de elképzeltem, ahogy barna, hullámos haja a levegőbe repül, mikor újra megindultunk jobbra. A sebességi határt jóval átléptem, s bàr Gwen kicsit félt, tudtam, hogy élvezi a dolgot. Melyik lány ne élvezné, hogy mögöttem száguld? Erősebben szorított, mikor egy kanyarhoz értünk, és majd nem kilencvenöt fokkal megdőltem. Tudtam, hogy sikíthatnékja van, amin ismét jól szórakoztam, de továbbra sem mosolyogtam.

Balra fordítottam a fejem, amikor megláttam egy McDonald's-ot, s gondolkozás nélkül lekanyarodtam. A McDrive tele volt, de hamar oda értünk a kasszához, ahol egy festett fekete tette-vette magát. Tekintetem megakadt mellein, de egyből el is undorodtam, amikor zoknikat véltem felfedezni benne.

- Mit adhatok? - Hangja idegesítően kényes volt, miközben csattogott a rágójával.

Intettem, s erre tudják, hogy egy szokásosat, majd Gwenre pillantottam.

- Csak a bowlingra hoztam pénzt... - Suttogta alig hallhatóan, mire szúrós szemekkel néztem rá.

Hát jó. Ha nem kell neki. Tőlem. Vállat vontam, majd a következő kasszához hajtottam. Egy szőke, erősen kisminkelt nő unta magát ott. Ezúttal nem volt zokni a mellében. Elő szerettem volna venni a "most megduglak" mosolyomat, de Gwen mögöttem ült. Felcsillant a szeme, mikor elvettem tőle a rendelt kajámat, s tovább hajtottam egy asztalt keresve.

*

Látszott rajta, hogy unta magát. Elővette a telefonját egy fülhallgatóval, majd az asztalra hajtva a fejét pihent. Már benyomtam az ötből három szendvicset, más fél pepsivel, de megsajnáltam, mikor a gyomra korgása megütötte a fülemet. A hasához kapta a kezét, és reménykedett benne, hogy elmúlik, de ha el is múlt, újra rákezdett. Elővettem a maradék két szendvicsemet. Mind a kettő egy Fish mac. Csiga tempóba elé toltam a dobozt, mire lassan felemelte a fejét. Értetlen tekintettel ajándékozott meg, bólintottam egyet. Pár percig habozott, végül kivette a fülhallgatót a füléből, majd neki állt a szendvicsnek. A pepsimre pillantottam. Maradt egy fél. Lassan az ujjaim közé vettem, átnyújtottam neki. Erős kényszert éreztem, hogy bevonszoljam a wc-be, jól megdöngessem, majd hagyjam itt, de nem hiszem, hogy beleegyezett volna. Meg amúgy Mark és Kitty kinyírna.

- Köszi - Jé, megszólalt.

Vállat vontam, majd a motorhoz igyekeztem. Megvárta, míg felülök, majd felpattant mögém. Combjai nem voltak olyan közel, mint eddig, és kényelmetlenül éreztem magam. Megragadtam majd nem a fenekét, de végül a nadrágját, s magamhoz húztam. Éreztetem, ahogy háta ívbe feszül, majd lassan elengedi magát. Teste az enyémre simult, miközben kezeivel átölelt, s beindítottam a motort.

7 megjegyzés:

  1. Drága Dóri!
    Örülök, hogy a kedvemért ( :) ) írtál Harry szemszöget. Bevallom, nem így képzeltem el, bár ennek ellenére tetszett a rész. Nem tudom, nekem valahogy furcsa volt, hogy konkrétan semmi érzelem nem volt beleszőve, csak az, ami a férfiak nemi szervéből indul ki. Én írnék majd még Harry részt, ahol kicsit jobban kibontakozna a karakter, ahol jobban megismernénk.
    xx Dorothy S.

    VálaszTörlés
  2. Manóm!

    Nah, anya teljesen oda van:D Tetszik neki a perverzség... Sokat nevettem Harry gondolatain, de amikor lefeküdt azzal a csajjal az elején megszakadt a szívem. Tudod:D Beszéltük, mint a Gyönyörű sorscsapásba, drága (L). Szóval Harry olyan lesz mint Travis. Hmmm*-* Nagyon kíváncsivá tettél, életem:D Az olyan édes volt amikor oda adta neki a kaját*-* Meg amikor a combjaik összeértek nagyon nevettünk:D És az olyan cuki volt, amikor Gwen odabújt Harryhez*-*
    Amúgy bocsi, most annyi mindent írnék, de anya itt ül mellettem és nem kicsit zaklat:D Ja, és még annyit, hogy ez a zenei aláfestés élvezetesebbé teszi az olvasást, nekem nagyon tetszik:) Siess a kövivel, manó!

    Annaxx

    VálaszTörlés
  3. legyen még több ilyen, Harry szemszög és a lány szemszögéből.:D Siess a kövivel.:!

    VálaszTörlés
  4. Szerintem is legyen több Harrys szemszög :P Istenem már melegedjenek jobban össze :$ Egyébként jó rész lett :P Várom már a kövit *.* ~Dóri :)

    VálaszTörlés
  5. ez de tetszett, föleg hogy hasoblit az egyik kedvenc könyvemhez és Travist pont ugy képzelem el mint Hazzát.xddd remélem hamarosan jön az új rész;)

    VálaszTörlés
  6. Tekishuncut!
    Eezezezez... valami csodálatos! Harry pont olyan,mint a kedvenc könyvemben(Gyönyörű sorscsapás)-ban Travis! Siess a kövivel!
    xoxo

    VálaszTörlés
  7. Ez kurva jóó.!!!:D nagyon tetszik hogy Harry nem papucs:DDD A többibe is használjon olyan szavakat h "megbaszom , megdöngetem" stb.:DD amúgy hozz részt mert nem bírom kiii :(

    VálaszTörlés

Serdecznie polecam