2013. június 21.

Unforgettable; Chapter; 2nd

Hi, guys!

Sajnálom, nem lett egy nagy szám.

Have a nice day!Xx

Gwendolyn O'Donell
Szívem hevesen zakatolt, amint elment mellettem... Bő harminc méterre. A büféhez tartott, ahol mindenki előre engedte a sorba. Nem fenyegetett senkit, csak úgy félre álltak. Punk, rossz fiús külseje nem kicsit volt megfélemlítő a szerényebb lányoknak, vagy a nem épp népszerű srácoknak; közismert nyelven: a lúzereknek. Egy pepsivel a kezében távozott, én meg úgy döntöttem, hogy veszek egy colát.

- Nem sokára tavaszi buli. Azt hallottam, hogy mikulás szerkóban kell megjelenni. Èrted. Tavasz van, és mikulás cucc. - Nevetett Kitty, majd leült az előttem lèvő padra. - Szexy mikuláslánynak gondoltam magunkat. Majd elküldöm Tumblr-on. Tök jó, és olcsón lehet kibérelni. Nem is merész, szóval Roudrigerz sem tud belénk kötni,  de még is tök dögös. De mikulás sapkát neked kell szerezni, mert azt nem adnak hozzá, és a kicsi spórolt pénzemet a jelmezekre fogom költeni, mert anya nem fogja megvenni. - Forgatta a szemeit.

- Nem is tudom, Kitty. Biztos vagy benne, hogy téli cuccba kell jönni? Nem lehet, hogy ez olyan pletyka, mint amikor azt hitted, hogy állatnak beöltözve kell suliba jönni? Még nekem is ciki volt, pedig be sem öltöztem.

Kitty elpirult a kínos emlékeken. Igen, az a-osztálynak van egy Allie nevű szőke lànya, aki egy fél éve elhitette Kittyvel, hogy a kedvenc állatodnak beöltözve kell suliba jönni. Szegény lány pedig beöltözött egy delfinnek, és úgy volt egész nap. Hozzá tartozik, hogy Michael mentette meg, hisz mindig tart a táskájába egy gorilla jelmezt, és hogy Kitty ne érezze magát kellemetlenül, felvette, és egész nap abba maradt. A legjobb az egészben, hogy azon a héten végül mindenki valami állatként jött suliba -én is, cica voltam-, és végül még az ig. helyettesre is ráerőltettek egy kutya fület, és farkat. Mondanom sem kell, hogy egész Londonba elvándorolt a hírünk, és a suli újságba is benne volt a jó hírünk. Felejthetetlen volt. Szóval ha a tavaszi bulira mikulás jelmezbe is jövünk, biztos vagyok benne, hogy Michael ki fog minket menteni a cikiségből.

- Tök helyesek a punk fiúk. Vajon Marknak van barátnője? Vagy legalább is nem meleg, ugye? Neked melyik tetszik?

- Ő... A smaragd zöld szemű, nagy, göndör hajjal, amelyiknek a legtöbb piercingje van.

- Az melyik? Amelyik olyan szerelmesen néz rád? Az tök helyes! Ès azt hallottam, hogy szingli. Bár Buzi Dave beszélt róla nagy lelkesedéssel. De túl helyes, hogy meleg legyen. Vagy is azt hiszem. Mindegy. Elkéred nekem Mark számát? - Nézett rám kiskutyus szemekkel.

- Nem is tudom, Kitty. Szerintem bejössz neki, mivel láttam, hogy néz rád. Ha elkéred a számát, utána minden simán fog menni. De szerintem siess, mert Allienek is megtetszett. - Utaltam a nem rég làtottakra, ugyan is az udvaron szőkeség próbálta megközelíteni a Punk Négyest.

Kitty nagyot nyelt, majd bizonytalanul bólintott. Mosolyogva álltam fel, ujjaimat az övére kulcsoltam, majd húzni kezdtem az ajtó felé. Siettünk az emeleten lévő aulába, ahol Allie az én punkomhoz beszélt, aki zenét hallagtott. Öt méteren belül is elhallatszott a Korn, ami nekem a csengőhangom is, pedig fülhallgatón hallgatta, és meglehetően nagy zaj volt. Kittyre néztem, aki hirtelen megállt, s könyörgően pillantott rám. Fáradtan felsóhajtottam; ezt nyereségnek vette, ugrándozva sietett egy oszlop mögé. Szem forgatva indultam el Mark irányába, aki mellett a fekete hajú sràc állt. Mark mosolyogva köszöntött egy "Szevassz csajos-sal". Èn is köszöntem neki, majd rátértem a lényegre.

- Tudod, a padon ült mellettem egy sötét barna hajú lány. Kittynek hívják, a legjobb barátnőm. Ès túlságosan beszari, hogy elkérje a számod, ezért engem kért meg. Megadnád? - Hadartam.
Pislogás nélkül meredt rám; teljesen hülyének nézhetett. Piercinges szemöldöke észrevétlenül a homlokára szökött, fekete, apró vassal átszúrt ajkai lassan felfele görbültek. Úgy nézett ki, mint ha nem Kitty lett volna az első, aki szeretné a számát, ugyan is elégedett volt, mint ha csak erre várt volna. Èrdeklődve vártam válaszát, kezdett idegesíteni titokzatos kiléte.

- Hol van most? Ha ide jön, és elkéri, akkor oda adom neki.

- Van egy olyan érzésem, hogy Kittyn kívül mások is szeretnék a számodat - Vigyorogva ráncoltam a szemöldököm.

- Okos kislány vagy, Gwendolyn. De egyiknek sem adtam meg. Viszont Kitty barátnőd jól néz ki, és nem a legnagyobb okos tojás, de még sem buta. Pont jó. Ès fekete szemei vannak. Szeretem a feketét. Na, hívd ide! - Mosolygott továbbra is elégedetten.

Rávigyorogtam, majd Kittyt kezdtem keresni az oszlopok mögött. Nem ott volt, ahol eredetileg; gondolom valaki észrevette, s fel akarta fedni a kilétét. Mosolyogva indultam a nagy virághoz, majd kezeimmel belekapaszkodtam pólójába, és kihúztam őt. Tapsikolva fogadta a hírt, rákvörös fejjel lépett Mark elé. A terem ajtajából néztem, ahogy váltanak pàr szót, majd egy cetlit nyújt át Mark Kittynek, és egy puszit nyom az arcára, végül rá kaccsint. Ajkaim "o" alakká formázódtak, de hamar összeszedtem magam. Fel kellett sikítanom, ugyan is valaki, gorilla hangokat adva magam mögött sikeresen a frászt hozta rám. Kiestem az ajtóból, s amikor rájöttem, hogy mindenki engem nézett az aulában -smaragd zöldecske is- gyorsan befogtam a számat a tenyeremmel, szúrós szemekkel figyeltem a gorilla jelmezbe bújó Michaelt. Levette a fejét, ezzel felfedve helyes arcát. Haja nem a szemébe volt fésülve, ahogy szokott lenni, a feje tetejére volt nyalva. Mély kék szemébe több fehér árnyalat volt, amit mindig is nagyon szerettem benne.

- Idióta! - Nevettem el magam.

Mindenki az aulában vissza tért az eddigi elfoglaltságàhoz, de a zöld összes árnyalata látványa maradt. Tekintetével dühösen fürkészett, miközben kivette a füléből a fülhallgatót. Kezeit a mellkasán összefonta; a fehér rövid ujjúja alatt átlàtszottak izmos mellkasára firkált tetoválások. Göndör haja kuszán állt, de tudtam jól, csak egy rázás, s helyre áll az egész. Tetovàlt felkarja izmos volt, az erek szinte feszültek rajta, ahogy néha rájátszott. Fogalmam sincs, hogy meddig nézhettük egymást. Hozzá Allie, hozzám Michael beszélt, de az zökkentett ki a gondolataimból, hogy kezeket éreztem a derekamon, amik felemelnek, majd a vállára helyeznek. Automatikusan sikítások skálái hagyták el a számat, ismét mindenki engem kezdett nézni. Michael a térdhajlatomat fogva akadályozta meg, hogy le essek, fenekem a vállán, a feje mellett, míg törzsem a hátán lelógott. Lábammal kapálóztam, kezeimmel hátán doboltam.

- Tegyél le te hülye! Tegyél màr le! - Sikítottam, s nem bírtam ki, hogy ne nevessem el magam.

- Tetszik a feneked. Csinos. Megkóstolom, ha nem baj. - Bár nem láttam, tudtam, hogy vigyorgott.

Sikításom hangosabb lett, mikor melegséget éreztem fenekemnél, és csak akkor jöttem rá, hogy belém harapott. Egyre jobban fészkelődni kezdtem, mire erősebben harapott belém. Fogalmam sincs mi történt, de a földön landoltam a fenekemre esve. Nyöszörögtem, hisz nagyot estem. Értetlenkedve néztem körbe, de csak annyit làttam, hogy a punkom Michael előtt áll, majd egy pillanatra rám néz, és mellettem elsétál.

6 megjegyzés:

  1. *-*
    nelem tetszik,biztos hogy tovabbra is olvasni fogom! :D
    Azt hittem sokkal rovidebb lesz,vagy unalmasabb,mikor azt irtad nem valami nagy szam,de kellemesen csalodtam.:D
    igy tovabb

    VálaszTörlés
  2. Manom!

    Egyaltalan nem.lett rossz, bar az elozo jobb volt (nem sertes) :)
    Oh, Harry megmentette Gwendolynt:D bar Kichael csak hulyeskedett:). Tok szimpi nekem Mark, es tetszett a "csajos" meg az "okos kislany":D olya jo fej:D
    Mar anyaval olvastam a reszt, es nagyon nagyon tetszett neki:) majd a tesom baratnojenek is megmutatjuk, biztis imadni fogja:) apa hulyenek nezett minket amikor elkezdtunk sikitozni, szoval minden a szokasosan ment:D siess a kovivel;)

    Annaxx

    VálaszTörlés
  3. Drága Dóri!
    Ez a rész is nagyon jóra sikeredett, bár én a végén olvastam volna egy 'kis' verekedést. Nekem tetszett, megint hülye vagy, hogy neked nem.
    Várom a kövit!
    Dorothy S.

    VálaszTörlés
  4. Imádom az új blogodat,fantasztikus <3 Nagyon tetszik a történet eleje,kíváncsian várom a folytatást *-* Nem nagyon hallgatok punk zenét,de a stílus tetszik... Én imádom a tetkókat és a piercingeket,és a jövőben tuti lesz :3 Remélem a következő részben Gwendolyn és Harry fognak beszélgetni,és hogy Mark elhívja Kittyt randira :$ Gyorsan kövit :* ~Dóri :)

    VálaszTörlés
  5. Hat a "punkunk" eleg nevetseges :D tenyleg nem tudom eldonteni,hogy most akkor utalja vagy nem is kicsit kedveli :) bar ez az utolso resz felert egy feltekenysegi nyilatkozattal.. Legalabbis szerintem :P
    xx

    VálaszTörlés

Serdecznie polecam